The Thing
Journey
Mark of the Ninja
The Walking Dead: Episode 5 - THE END
Ingress

The Thing

Уявіть собі, що Ви науковець-полярник. Ви опинилися на дослідницькій станції в Антарктиді (чи Арктиці, байдуже) в товаристві з десяти так...

Journey

Велика мандрівка починається з першого кроку. І не завжди цей крок повинен бути справжнім. Іноді досить, щоб він стався лише в голові. Це ...

Mark of the Ninja

  Raindrops pock my skin I am soft, scalded and marked And terribly strong   Не дивуйтесь, що, розглядаючи звичайну двовимірну стрибанку, ми будемо проводити паралелі...

The Walking Dead: Episode 5 - THE END

Ось і підійшов до кінця перший сезон чудового ігрового серіалу від Telltale Games. «І мертві підуть» занурили нас у захопливу, напружену та зв...

Ingress

Niantic у листопаді 2012–го випустила у закритий бета-тест гру, яка вже сколихнула світ - Ingress. Саме так і не менше, бо інакше для чого б поглину...

DUST 514 та EVE Online буде об'єднано в один світ

DUST 514 та EVE Online буде об'єднано в один світ

16 січ. 2013
by Андрій Драган category Новини - Ігрові новини

Компанія CCP Games повідомляє про те, що 22 січня 2013-го DUST 514 офіційно переходить у стадію відкритого бета-тестування. Всі користувачі PlayStation 3 зможуть завантажити DUST 514 і почати грати абсолютно безкоштовно. Першим кроком на шляху до відкритого бета-тестування стало об'єднання DUST 514 зі всесвітом EVE Online на сервері Tranquility, яке відбулося 10 січня.

Об'єднання DUST 514 та EVE Online на загальному сервері - подія, що не має аналогів в історії відеоігор. РСР створили неповторний онлайновий всесвіт грандіозного масштабу, що наділений неймовірною глибиною,та варіативністю і доступний як з РС, так і з консолі. Більше того, вперше дві гри настільки різних жанрів - бойовий космічний симулятор і шутер від першої особи - об'єднані в один загальний масовий онлайновий проект.

"Старт відкритого бета-тестування DUST 514 ще на один крок наблизив нас до ідеальної EVE, якою ми бачимо її в РСР", - каже Гілмар Вейґар Петурсон (Hilmar Veigar Pétursson), виконавчий директор РСР. - "Але це лише початок. Як і у випадку з EVE Online, ми будемо постійно покращувати DUST 514, робити гру більшою та кращою, протягом багатьох років ми продовжимо зміцнювати зв'язки між цими двома іграми і їх шанувальниками".

Новий Едем - всесвіт EVE Online - став ще більшим та різноманітнішим. Відтепер тут існують відразу дві масштабні взаємопов'язані гри про війну в космосі.


Гравці, які не брали участі в закритому тестуванні DUST 514, саме зараз можуть взяти хороший старт і опинитися в лавах еліти.

У PlayStation Store можна придбати «Набір для найманців DUST 514», який надає доступ до закритого бета-тестування, 40 000 Aurum на необхідні витрати, а також корисні ігрові предмети. Усі складові «Набору для найманців» будуть перенесені у відкрите бета-тестування без пенальті. Більше того, в якості особливого подарунку для учасників закритого бета-тестування всі гравці, які приєдналися до DUST 514 і відіграли хоча б один матч до 22 січня, отримають 100 000 очок умінь, скористатися якими належить вже після старту відкритого бета-тестування.


Трішки про DUST 514

DUST 514 (PlayStation 3) - перший у своєму роді безкоштовний багатокористувацький онлайновий шутер від першої особи, безпосередньо пов'язаний зі знаменитим науково-фантастичним всесвітом EVE Online (PC / Mac). У ролі смертоносних найманців, які воюють в динамічних наземних боях, гравцям належить вступити в битву за планети всесвіту EVE Online. У розпорядженні гравців безмежні можливості налаштувань, в тому числі різні варіанти зброї, техніки, броні і спеціалізованих модулів. Кожна дія в DUST 514 відбивається на світі в цілому і долі тисяч гравців єдиного всесвіту EVE Online.

Детальніше про гру тут

Трішки про EVE Online

EVE Online - це масова багатокористувацька онлайн-гра, дія якої відбувається в далекому майбутньому, віддаленому від нашого часу на десятки тисяч років. Загалом сотні тисяч пілотів зі всього світу борються за владу - військову, економічну і політичну. У EVE Online кожен може стати торговцем або найманцем, промисловим магнатом або піратом, інженером, шахтарем чи адміралом флоту. Тут немає класів і професій - у Новому Едемі ви самі знаходите клопоти собі до душі, самі визначаєте свою долю.

Щоб оформити безкоштовну пробну підписку на гру, відвідайте спеціальний сайт.