Orcs Must Die! 2
Far Cry 3
Orcs Must Die!
The Thing
Journey

Orcs Must Die! 2

Зеленяві дуболобики не пройдуть Людській істоті притаманна жорстокість і прагнення до її втілення. Втім синтетичні закони і різномані...

Far Cry 3

Казково зелені екзотичні джунглі, сонце та спека – ось те, чого більш за все хочеться у холодні зимові вечори, коли грієш ноги об теплий с...

Orcs Must Die!

Симулятор оркоциду Люблю, коли орки правильні. Коли їхні крики захлинаються у проштрикнутих стрілою горлянках. Коли частини їхніх тіл ...

The Thing

Уявіть собі, що Ви науковець-полярник. Ви опинилися на дослідницькій станції в Антарктиді (чи Арктиці, байдуже) в товаристві з десяти так...

Journey

Велика мандрівка починається з першого кроку. І не завжди цей крок повинен бути справжнім. Іноді досить, щоб він стався лише в голові. Це ...

Інше

World of Tanks - набір колекційної переферії

16 січ. 2013
by Андрій Драган category Новини - Інше

Компанія SteelSeries, провідний світовий виробник периферійних пристроїв, та компанія Wargaming, один з найбільших світових розробників і видавців онлайн-ігор, анонсували новий набір периферії для MMO-екшену World of Tanks. Спільна лінійка аксесуарів включає ґеймерську мишку та комплект килимків, стилізованих під танковий проект Wargaming.

Розробників ARMA 3 нарешті звільнили

15 січ. 2013
by Андрій Драган category Новини - Інше

Двійко розробників зі студії Bohemia Interactive, яких ув'язнили в Греції у вересні минулого року за звинуваченням у шпигунстві, були звільнені під заставу і нарешті, після 128 днів неволі, можуть повернутися додому до Чехії.

Музей Ігрової Творчості - післяріздвяний звіт

15 січ. 2013
by Музей Ігрової Творчості category Новини - Інше

А ось і перша звістка про Музей Ігрової Творчості, на порталі PlayUA, у 2013-му році. Останнім часом ми стали трішки менше Вас дивувати своїми творіннями, адже крім ігрокліпів, чогось по-справжньому цікавого ми не робили, тому сьогодні дуже коротко розповімо про те, що зробили і чого досягли, та дамо знати про наші плани.

Steam - мега розпродаж хітів

05 січ. 2013
by adidas2008ua category Новини - Інше

Ти вже все прикупив на новорічних знижках у Steam? Якщо ні, Valve робить тобі різдвяний сюрприз  виставивши «на біс» найгарячіші ігри із -33~75% знижками.

Xbox 720 - Відлік почато

04 січ. 2013
by Андрій Драган category Новини - Інше

Схоже перший постріл у битві консолей нового покоління зроблено. Ларрі Грайб (Larry Hryb), також відомий під ніком Major Nelson, головний програміст системи Xbox Live та за сумісництвом голос спільноти Microsoft без жодних пояснень запустив у своєму блозі лічильник, що відраховує дні, години та секунди до виставки E3.

Інтел врятує ґеймерів від... меблів

27 груд. 2012
by Андрій Драган category Новини - Інше

Нові системи керування відеоіграми приводять до нових небезпек. Якщо раніше на приставках грали невинними ґеймпадами, ризик для здоров'я у яких -- хіба що розвиток артриту, то в епоху  Kinect і Wii Mote ситуація різко ускладнилась. Роздовбати екран дорогого телевізора невдалим рухом контролера Wii чи травмуватися, стрибаючи перед Kinect, стало дуже легко.

У Китаї відлупцювали ґеймера прийнявши його за чиновника

26 груд. 2012
by Андрій Драган category Новини - Інше

У мережі з'явилась інформація про надзвичайну пригоду. У провінції Цзянсу (КНР), жителі селища Піньсянь напали на перехожого, що грав у гру на телефоні.

Blizzard подарувала ветеранам шолом Короля-ліча

25 груд. 2012
by Андрій Драган category Новини - Інше


Blizzard приготувала незвичні подарунки для свої вірних співробітників. Студія не поспішала вихвалятися, проте про її плани розповіли партнери Blizzard із Weta Workshop - вони клопоталися виготовленням сувенірів.