God of War
Arx Fatalis
Aliens: Colonial Marines
Omerta: City of Gangsters
Lucius

God of War

На полицях магазинів серед рубанок початку третього тисячоліття панували лише дві гри. Це були Devil May Cry і Prince of Persia. Але у 2005 році з’явивс...

Arx Fatalis

Arx Fatalis (лат. Остання Цитадель) — дебютний проект французької Arkane Studios, також відомої нам за такими хітами як Dishonored та Dark Messiah of Might and Magic, що ...

Aliens: Colonial Marines

Aliens: Colonial Marines — здохлий виплодок нудьги У звичаї PlayUA не входить негативне світосприйняття і ми усіляко засуджуємо будь-які намагання о...

Omerta: City of Gangsters

Omerta: City of Gangsters — занудство економіки Були ж колись часи, коли всі іммігранти США вірили в «американську мрію». А гра Omerta – City of Gangsters м...

Lucius

У безлічі історій про протистояння добра і зла, Добро, як правило, перемагає, поставивши нещасне Зло на коліна та пристреливши його впевн...
PlayUA - Український ігровий портал


Нове ґеймплейне відео Bioshock Infinite

01 бер. 2013
by pad0n category Відео - Gameplay

Сьогодні було опубліковано новий ґеймплейний ролик Bioshock Infinite, в якому гарно продемонстровано одну з локацій, а також штучний інтелект Елізабет та навколишнього світу зокрема.

Remember Me — оголошено дату виходу

01 бер. 2013
by PlayUA category Новини - Дата виходу

Компанія Capcom нарешті оголосила дату релізу кібервар’ятівського екшена Remember Me. Пригоди мисливиці за спогадами Нілін розпочнуться 7 червня на PC, PlayStation 3 та Xbox 360. Тішить те, що в нашому регіоні російською мовою буде перекладено лише текст, а озвучення залишиться оригінальне.

Total War: Rome 2 - історичний трейлер

01 бер. 2013
by Pawklo category Відео - Трейлери

Вчора було опубліковано новий трейлер до історичної стратегії Total War: Rome 2, від компанії SEGA. Творці гри зі студії The Creative Assembly, намагаються показати у ролику одну із тих битв, що записані у історичних книгах. Цього разу йде мова про битву, що відбулась в 9 році н.е. в Тевтобургському лісі, де римські легіони та німецькі племена схрестили свої мечі. Арменій - син вільного народу Німеччини, що виріс в Римі, - повернувся на батьківщину і очолив одноплемінників, об'єднавши їх проти армії прокуратора Публія Квінтилія Вара. У триденній битві в Тевтобургському лісі загинули десятки тисяч людей. Це стало переломним моментом в історії - Німеччина здобула свободу. Саме цю подію ми зможемо побачити і пройти у грі.

Battlefield 3: End Game - нові мапи (Трейлер)

01 бер. 2013
by Pawklo category Відео - Трейлери

Нову порцію ігрових мап до шутера від першої особи Battlefield 3, компанія Electronic Arts засунула в останнє - заключне доповнення, під зрозумілою назвою End Game. Їхній вигляд ви можете глянути у трейлері, що призначений для їхньої демонстрації. У End Game ви побачите чотири абсолютно нові мапи, три нові види техніки, включаючи швидкісні dirt bike, і також поверне класичний режим Capture The Flag. Творці доповнення запевняють, що гравців чекатимуть битви на найвищих швидкостях на масштабних локаціях.

Metro: Last light - дата виходу

01 бер. 2013
by Pawklo category Новини - Дата виходу

Компанія Deep Silver, що викупила шутер від першої особи Metro: Last light в збанкрутілої THQ, офіційно повідомила про дату виходу цього жахастика, а саме 14 травня цього року, на РС, PS3 і Xbox 360, ми матимемо змогу глянути на метро по іншому. 

У Lineage II примостися дракон Lindvior

01 бер. 2013
by PlayUA category Новини - Ігрові новини

28 лютого, вперше в СНД, у Москві було представлено масштабне доповнення до MMORPG Lineage II під назвою Goddess of Destruction chapter 3: Lindvior. З цієї нагоди у прес-релізі компанії "Иннова", видавця гри на нашій території, зазначено, що це доповнення повертає у світ Lineage II усе те, до чого звикли досвідчені шанувальники, а також збагачує гру цікавими змінами, які привернуть нових гравців.

Сергій Брін: смартфони асоціальні

01 бер. 2013
by Андрій Драган category Новини - Технології

Один із наймолодших міліардерів світу Сергій Брін (Sergey Brin) отримує чимало грошей від продажу смартфонів на Android, однак  співзасновник Google висловився про них дуже критично, назвавши «каструючими» пристроями і запропонував останню розробку компанії - Google Glass, як вирішення тих соціальних проблем, що вони створюють.

Останні скріншоти зими

28 лют. 2013
by PlayUA category Конкурси - Скріншот Місяця

А ось і остання підбірка читацьких скріншотів за місяць, що минув. Прощавай, зима!

Tomb Raider - Переродження (Трейлер)

28 лют. 2013
by Pawklo category Відео - Трейлери

Компанії Crystal Dynamics і Square Enix опублікувала ще один трейлер до пригодницького екшена Tomb Raider назвавши його "Переродження". Якщо вірити оцінкам критиків, то цього разу Лара вразила усіх своїм вмінням виживати і притягувати проблеми наче магніт. Чи варто поринути у цей світ пригод вирішувати вам, ролик лише призначений навернути вас на правильне рішення.

Assassin's Creed IV: Black Flag

27 лют. 2013
by Андрій Драган category Новини - Ігрові новини

Ще минулого місяця один користувачів сайту reddit повідомив що під час авіаперельоту підгледів на ноутбуці сусідки презентацію нової частини Assassin's Creed під назвою Black Flag. Ми не придали значення цим чуткам, однак уявіть наше здивування, коли сьогодні Ubisoft офіційно підтвердила, що нова частина в серії Assassin's Creed вже в розробці і називається саме так, як свідчили чутки  - Assassin's Creed 4: Black Flag.

Sniper: Ghost Warrior 2 - принади снайпера (Трейлер)

28 лют. 2013
by Pawklo category Відео - Трейлери

Розробники з City Interactive опублікували новий трейлер проекту Sniper: Ghost Warrior 2, де нам чітко показують усі переваги тихого вбивства. У ролі снайпера нам доведеться не одну голову побачити в свій приціл, даруючи декілька грамів свинцю ворогам. В ролику ми чітко бачимо свого напарника по грі, в тім за останньою інформацією кооперативного режиму не буде, тому усім охочим побігати з друзями, варто буде зайти в мультиплеєр.

Перші скріншоти інтерфейсу PlayStation 4

28 лют. 2013
by bodyanuch category Новини - Ігрові новини

Японці опублікували в мережі скріншоти інтерфейсу недавно анонсованої консолі PlayStation 4. Однозначно ветеранам PS3 не складно буде знайти відмінності. Крім того, є і пару картинок, які показують, як буде виглядати меню приставки на екранах смартфона і планшета.

Календар PlayUA — Березень

28 лют. 2013
by PlayUA category Завантаження - Інше

Минулого місяця ми попестили вас добіркою ґеймерських календариків на всі випадки моніторів. Прийшов нарешті березень, а отже пора забезпечувати вас новою порцією календарів. Цього разу ми врахували ваші побажання і зауваження, тож календарі мусять бути ще зручнішими.

Українізатор - Cities XL 2012

28 лют. 2013
by Oleksa_Kyrych, anton category Завантаження - Українізатори

Cities XL 2012 продовжує серію містобудівних симуляторів Cities XL. У цій частині на гравців чекає більше тисячі унікальних будівель та 60 величезних 3D-мап з неймовірною деталізацією. Завдяки цьому ви зможете відчути себе в ролі справжнього менеджера цілого міста, розвиваючи різні галузі: транспортну, житлово-комунальну, економічну, енергетичну, соціального обслуговування та розваг. Українська локалізація допоможе зручніше зануритися у процес містобудування.

Just Cause 3 — анонс в Instagram?

28 лют. 2013
by PlayUA category Новини - Ігрові новини

У шанувальників безголового бойовика-пісочниці Just Cause з’явилася нова надія на вихід триквела цієї чудової забавки. А автором надії знову став сам виконавчий директор Avalanche Studios Крістофер Сандберґ (Christofer Sundberg), який вже удруге запостив таємничий скріншот в Instagram без пояснень, після чого вулик світової ґеймерської громади загудів...

 

Sony playstation 5


Компанія Sony нещодавно презентувала ігрову консоль п'ятого покоління, реліз якої заплановано на листопад 2021 року. Sony playstation 5 відрізняється стабільною роботою, високою якістю графіки та розширеними можливостями, яких обіцяє бути набагато більше, ніж у попереднику.
Гра доступна в кількох версіях:
• класична;
• класична + джойстик;
• Digital Edition;
• Digital Edition + джойстик.


Новинка отримала оновлення всіх характеристик та суттєві відмінності від свого попередника. Перевагами ps5 виділяють:
1. Новий потужний процесор із миттєвим перемиканням між локаціями.
2. Графічний редактор, що дозволяє досягти якості картинки до 8к і максимально створити ілюзію реальності.
3. Звуковий чіп забезпечує максимально реалістичну передачу звуку.
4. Можливість збільшення пам'яті за рахунок додаткових пристроїв.
Консоль Sony ps5 відрізняється меншою вагою порівняно зі своїм попередником, наявністю роз'єму під мікрофон та підзарядки. Також модель може похвалитися наявністю роз'ємів HDMI, HDMI, дводіапазонним Wi-Fi та Bluetooth. Крім того, модель може використовуватися не тільки як ігрову консоль. За потреби, приставку можна підключати як медіа-програвач, а також підключити веб-камеру. Вона має оновлений футуристичний дизайн зі знімними бічними панелями.


Фішкою новинки є контролер DualSense, який дарує нові почуття від гри. Адаптивні кнопки дозволять передавати відчуття ігрового процесу в залежності від ступеня натискання на кнопку. Крім того, геймпад має вбудовані акселерометр та гіроскоп.Є багато налаштувань, і джойстик можна підрегулювати під себе, включаючи підсвічування, вібрацію тощо.
Сьогодні придбати Sony ps5 можна тільки на замовлення. Ціна базової моделі від Digital Edition істотно відрізнятиметься. Вони відрізняються між собою наявністю або відсутністю оптичного приводу 4K UHD Blu-ray та габаритами. У комплектацію крім джойстика входить також датчик руху та сенсорна панель.


У каталозі нашого магазину можна вибрати і замовити модель приставки, що сподобалася, з доступних до замовлення за прийнятною ціною, а також отримати сервісне обслуговування. Ми маємо також великий вибір ігрових приставок на різний бюджет, є вигідні умови купівлі, можливість оплати частинами та доставка по країні.

Прихильники гри розуміють захоплення від занурення в захоплюючі віртуальні світи. З інтеграцією передових консолей, таких як Sony PlayStation 5, та передових телевізорів від Samsung, геймплей досягає нових висот. Ця стаття розглядає безперешкодну інтеграцію та радість від гри на Sony PlayStation 5 на телевізорах Samsung, розкриваючи світ розваг та захоплення.

Розуміння сумісності

Щоб повністю оцінити геймплей на телевізорах Samsung з PlayStation 5, важливо зрозуміти сумісність між цими пристроями. Безперешкодна інтеграція забезпечує плавний геймплей та захоплюючу візуалізацію, підвищуючи загальне занурення для гравців.

Переваги гри на PlayStation 5 на телевізорах Samsung

Гра на PlayStation 5 на телевізорах Samsung надає безліч переваг для прихильників гри. Від захоплюючої графіки до реактивного керування, ця комбінація піднімає геймплей на неперевершені рівні реалізму та захоплення.

Як налаштувати PlayStation 5 на телевізорах Samsung

Налаштування PlayStation 5 на телевізорах Samsung - це простий процес, який дозволяє вам швидко зануритися у ваші улюблені ігри. Дотримуйтеся цих простих кроків, щоб налаштувати ваші пристрої для оптимальної продуктивності та задоволення.

Покращення геймплею за допомогою телевізорів Samsung

Телевізори Samsung мають інноваційні функції, розроблені для покращення вашого геймплею. Від високих частот оновлення до низької затримки введення, ці телевізори надають конкурентну перевагу для гравців, забезпечуючи плавний геймплей та мінімальні відволікання.

Особливості та налаштування для оптимального геймплею

Дізнайтеся про особливості та налаштування на телевізорах Samsung, які можуть покращити ваш геймплей на PlayStation 5. Досліджуйте такі параметри, як Режим гри, підтримка HDR та технології покращення руху, щоб налаштувати свою систему згідно з вашими уподобаннями.

Проблеми сумісності та їх вирішення

Незважаючи на безперешкодну інтеграцію між PlayStation 5 та телевізорами Samsung, можуть виникати проблеми сумісності. Дізнайтеся про поширені проблеми та практичні рішення, щоб забезпечити безперебійні гральні сесії та максимальне задоволення.

Усунення поширених проблем

Зіткнення з технічними неполадками або проблемами з продуктивністю може перешкодити вашому геймплею. Цей розділ надає поради щодо усунення проблем та рішення для поширених проблем, надаючи гравцям можливість швидко вирішувати проблеми та повертатися до гри.

Часто задавані питання

  • Чи можу я підключити свій PlayStation 5 до будь-якої моделі телевізора Samsung?
  • Як увімкнути Режим гри на моєму телевізорі Samsung?
  • Що робити, якщо мій PlayStation 5 не відображається на моєму телевізорі Samsung?
  • Чи можливо грати в ігри PlayStation 5 у роздільній здатності 4K на телевізорі Samsung?
  • Чи існують спеціальні налаштування для гри в багатокористувацькі ігри на телевізорах Samsung?
  • Як оновити програмне забезпечення на моєму телевізорі Samsung для оптимальної гральної продуктивності?

 

Грати на Sony PlayStation 5 на телевізорах Samsung - це одне задоволення, що пропонує неперевершені гральні враження, які завойовують гравців по всьому світу. З безперешкодною інтеграцією, передовими функціями та інтуїтивними налаштуваннями ця комбінація відкриває світ розваг та захоплення для прихильників гри.