Вікторина: "халявний" Rayman Origins (Завершено)

Вікторина: "халявний" Rayman Origins (Завершено)

28 квіт. 2012
by PlayUA category Конкурси - Інші конкурси

Що ж, відгриміла нова вікторина від порталу PlayUA та компанії Новий Диск Україна. Перестали надходити листи із варіантами відповідей. Учасники, затамувавши подих, очікують на оголошення переможця, який за свої глибокі знання у всесвіті бешкетника Реймена отримує ліцензійну копію гри Rayman Origins. І ми обрали цього переможця.

Ним міг бути дехто vlad, який надіслав свої варіанти відповідей о 19:06 і був першим, хто це зробив. Однак у його (чи її) відповіді закралася одна малесенька помилка і vlad'ові не пощастило. Протягом ще кількох годин від початку вікторини, люди надсилали свої відповіді. Хтось - відверту маячню, а хтось - майже вгадав. До моменту отримання листа від істинного переможця 9 із 10 правильних відповідей дали Дмитро Бінас, skookum, Ігор Гоцуляк, Андрей і Серый Дужик. Вітаємо, хлопці (і, можливо, дівчата), чудова робота але гру отримує дехто інший.

О 21:29 за Київським часом на скриньці редакції PlayUA з'явився лист від переможця, тобто переможниці. Нею стала Анна Большедворська, яка відповіла правильно на усі 10 запитань вікторини, чим довела, що гідна отримати Rayman Origins від порталу PlayUA та компанії "Новий Диск Україна". Вітаємо, пані Большедворська, ключик до активації гри ви отримаєте на свою поштову скриньку.

Також ось відповіді:
1) c
2) c
3) b
4) b
5) b
6) a
7) c
8) b
9) a
10) b