Orcs Must Die! 2
Far Cry 3
Orcs Must Die!
The Thing
Journey

Orcs Must Die! 2

Зеленяві дуболобики не пройдуть Людській істоті притаманна жорстокість і прагнення до її втілення. Втім синтетичні закони і різномані...

Far Cry 3

Казково зелені екзотичні джунглі, сонце та спека – ось те, чого більш за все хочеться у холодні зимові вечори, коли грієш ноги об теплий с...

Orcs Must Die!

Симулятор оркоциду Люблю, коли орки правильні. Коли їхні крики захлинаються у проштрикнутих стрілою горлянках. Коли частини їхніх тіл ...

The Thing

Уявіть собі, що Ви науковець-полярник. Ви опинилися на дослідницькій станції в Антарктиді (чи Арктиці, байдуже) в товаристві з десяти так...

Journey

Велика мандрівка починається з першого кроку. І не завжди цей крок повинен бути справжнім. Іноді досить, щоб він стався лише в голові. Це ...

Прев'ю

Прев'ю Ingress

25 груд. 2012
by fatangel category Новини - Прев'ю

Niantic у листопаді 2012–го випустила у закритий бета-тест гру, яка вже сколихнула світ - Ingress. Саме так і не менше, бо інакше для чого б поглинуті роботою, розвагами, іграми за «великим братом», домашніми справами, відпочинком з друзями у барах гравці, покинули це і рвонули захоплювати портали, вкривати їх щитами, встановлювати резонатори і підривати сотні енергетичних бомб. Усі ці дії гравці виконують, щоб перешкоджати або сприяти (залежно від обраної ігрової фракції) проникненню у наш реальний світ Шейперів.

Детальніше...

Перше прев'ю Grand Theft Auto V

11 лист. 2012
by PlayUA, Mr.Woozie, TarasTerUA category Новини - Прев'ю

Зарубіжний ігровий журнал Game Informer нещодавно опублікував перше ексклюзивне прев'ю до симулятора бика (або розстрілювання проституток) - Grand Theft Auto V. Наші блоґери поспішили поділитися з тобою інформацією, і в своїх блоґах викали деталі та нову інформацію про майбутню гру. Наразі є дві перші частини перекладу самого прев'ю та короткий огляд основної інформації. Далі - за посиланням:

Перша частина прев'ю

Друга частина прев'ю

Короткий огляд

Assassin’s Creed III - прев`ю

01 жовт. 2012
by PlayUA category Новини - Прев'ю

Дебютний показ AC3 півроку тому став каталізатором дев’ятивалової хвилі обговорень, дискусій та суджень, яка безжально накотилась на берег відеоігрової спільноти, залишивши на ньому піну не лише з ротів ненависників, а й із епітетів. Найчастіше преса та фанати серії, окреслюючи свої враження від побаченого, наводили прикметник «революційний». Як виявилось вже тоді, нова Assassin’s Creed буде революційною не лише за сетинґом, а й за своєю суттю.

Детальніше...

Прев'ю XCOM Enemy Unknown

27 вер. 2012
by PlayUA category Новини - Прев'ю

Саме такими словами нас вітає нова гра під назвою Enemy Unknown з древньої і відомої серії X-Com, яка бере свій початок у далекому 1994 році. Кілька розробників та видавців намагалися створити продовження, яке б повторило успіх першої гри, та на серію наче наклали прокляття: ігри або виходили нудними та нецікавими, або взагалі скасовувалися. А віддані фанати і досі граються у оригінальну UFO (саме під такою назвою гра вийшла у Європі), яку за роки встигли портувати на різноманітні платформи: від мобільних телефонів до PSP.

Детальніше... 

Прев'ю FIFA 2013

15 вер. 2012
by PlayUA category Новини - Прев'ю

Причин любити футбол існує неймовірно багато. Можливо, навіть більше, ніж вульгарних жартів у ситкомах Чака Лоррі. Непередбачуваність, видовищність, інтрига, яскраві події та особистості - все це змушує нас щотижня пускати хвилі на заповнених вщерть стадіонах або й залипати біля зомбоящика. Та, мабуть, головною причиною всесвітньої популярності футболу є та тонка грань між серйозним спортом та захопливою розвагою, на якій “ногом’яч” ефектно балансує вже більше століття. І дуже тішить, що не менш популярна серія футбольних відеоігор FIFA (наголос тільки на перший склад!) рухається у правильному щодо свого натхненника керунку.

Детальніше...

Прев'ю Guns of Icarus Online

21 серп. 2012
by PlayUA category Новини - Прев'ю

Guns Of Icarus Online - мультиплеєрний симулятор бойових дирижаблів в стімпанківському сетінгу на пару з постапокаліпсисом. Зараз інформацію про цю гру в Інтернеті знайти майже неможливо. І це не дивно, адже віднедавна вона перебуває в стадії бета-тестування. Святкуй, читачу, ти маєш можливість куснути ексклюзиву та заповнити прогалини в знаннях про новий паровар'ятівський екшен.

Детальніше...

Superbrothers - Sword and Sworcery. Перший погляд

19 квіт. 2012
by mik787 category Новини - Прев'ю


Чим цікаві ігри такого типу? Тим, що вони дивують. А ця гра дивує з перших хвилин. Та де там. Із перших секунд! Перше, що привертає увагу гравця - візуальне оформлення. У ці слова можна вкласти багато різних значень. Але візуальне оформлення цієї гри асоціюється насамперед із деталізованістю.

Castle Story - Щось новеньке! Щось смачненьке! [Прев'ю]

03 квіт. 2012
by death-fish category Новини - Прев'ю

Castle story - гра, яка створюється двома людьми, які є не тільки професіональними програмістими, а ще й відмінними художниками, що свідчить про гарно намальовано в майбутньому гру. Ціллю всієї гри є побудова замків, добування ресурсів, а також захист замка від нападників (Навіщо ж замок?)

Читати у блозі...