Пироги

Пироги: THQ було офіційно розпродана з молотка

25 січ. 2013
by PlayUA category Новини - Пироги

Видавець, що протримався в індустрії більше 20 років покидає сцену. Тепер THQ залишиться лише в історії - новинах, обкладинках ігор, документах, та відео з анонсами проектів. Сумно усвідомлювати, що ми, теперішнє покоління ґеймерів, які виростали на іграх цієї компанії (Red Faction, Warhammer 40000, MX vs AT, S.T.A.L.K.E.R.: Тіні Чорнобиля) змушені змиритися зі зникненням цієї компанії з списків розробників та видавців. Офіси закриють, співробітників розтягнуть по десяткам і сотням студій, а франчайзи чекає зміна власників/

ПИРОГИ. bitComposer купили права на S.T.A.L.K.E.R чи ні?

13 груд. 2012
by Android_AS category Новини - Пироги

Учора мережею пролетіла чутка, що німецька компанія-розробник bitComposer купила права на бренд S.T.A.L.K.E.R. для створення гри. Дещо дивно, не вловлюєш? Щоб уникнути зайвої дезінформації, давай спробуємо розібратися хто правий, а хто - апельсин.

ПИРОГИ. Нові і старі чутки. Об’єктивно про нову Playstation

20 лист. 2012
by bodyanuch category Новини - Пироги

Журнал PSM3 в останньому номері (він закривається - прим. публ.) виклав усю наявну інформацію, отриману від розробників, про нову консоль від Sony. Збірка фактів і чуток спеціально для тебе!

[ПИРОГИ] Краудфандінґ - вже пора про нього знати

27 жовт. 2012
by PlayUA category Новини - Пироги

Коли вперше чуєш слово «краудфандінґ», то виникають асоціації з якимось екзотичним видом спорту чи стратегією про космос. Насправді ж, у перекладі з давньогерманської це означає «чарівна скринька, що виконує бажання». Повірив? Тоді вчи англійську! Хоча, явище це дійсно має в собі дещо магічне, бо дозволяє реалізовувати бажання. З його виникненням, тобі більше не потрібно бути рабом бізнес-планів крупних ігро-видавців, бо ти можеш сам обирати, яку гру профінансувати.

Пироги - Огляд преси, або рецепт концентрованої інформації

30 вер. 2012
by PlayUA category Новини - Пироги

Оскільки Пироги в першу чергу аналітична рубрика, то не дивно, що інколи крім власних думок потрібно зібрати до купи думки, статті інших і вміло подати однією стравою. Представляємо тобі новий рецепт Пирогів - огляд преси. В першому випуску тебе чекають такі заголовки: чому Ubisoft - F2P?; наші герої на пенсії; вирішення протистоянь одножанрових ігор; майбутнє ігорових франшиз та розвиток нових ідей; зухвалий новачок проти третьої сатани та казуальність нового покоління.

ПИРОГИ. Зв'язок ігор та кіно. Частина 1

15 вер. 2012
by PlayUA category Новини - Пироги

Сьогоднішні Пироги будуть з дуже цікавою та веселою начинкою - яйцями. Не непростими і не золотими, навіть не курячими, а ігровими. Фільмо-ігровими, якщо згадати про сторону, яка дала "поштовх" створенню яйця. Тепер ти більше довідаєшся про взаємозв'язок ігор і кінематографу. А саме - про справжні easter-eggs (великодки, яйка) з кіно, які зустрічаються в іграх.

ПИРОГИ. ЕА хоче Valve... купити? Роздуми і факти

13 вер. 2012
by PlayUA category Новини - Пироги

EA любить перегинати ковіньку. Стосується це їх проектів, які вони так люблять перехвалювати, чи це чорний піар - не важливо. Нескромні заявочки завжди лунають з вуст компанії. На днях від їхніх аналітиків надійшла інформація про їхню оцінку компанії Valve. На їхню думку компанія Ґейба вартує всього одного мільярда баксів. Сміхота та й годі. Але яке підґрунтя у цього підрахунку, і які реальні стосунки між Electronic Arts та Valve?

ПИРОГИ. Ліцензійки vs. піраток (аналіз анонімного голосування)

08 вер. 2012
by PlayUA category Новини - Пироги

Капітан Блад став піратом через трагічний збіг обставин і протягом усієї своєї розбійницької кар’єри дуже гнітився такою долею. Отак і більшість українських ґеймерів масово користується піратською ігровою продукцією, приречено знизуючи плечима: "а що ж вдієш, так склалось"