Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: death-fish
death-fish
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Понеділок, 02 квітня 2012 в Прев`ю

Castle Story - Щось новеньке! Щось смачненьке! [Прев'ю]

Новенька, нікому ще не відома гра, яка сподобається всім фанам такої гри, як Minecraft.

Castle story - гра, яка створюється двома людьми, які є не тільки професіональними програмістими, а ще й відмінними художниками, що свідчить про гарно намальовано  в майбутньому гру. Ціллю всієї гри є побудова замків, добування ресурсів, а також захист замка від нападників(Навіщо ж замок?)

Жителі

Звісно у вас буде робоча сила, яка буде будувати, а також добувати ресурси для замка. Загальна їх назва - це "Брікстоуни". Маленькі жовті чоловічки, по всім зібраним фактам вони, під час століть еволюції були створенні з камня:

Взагалом, буде три вида жителів: лучник, лицар і мирні жителі. Вище я сказав, що розробники є відмінними художниками и ось вам докази, вони створили декілька моделей "Брікстоунів", а також їхнього знаряддя(Попередження: все є намальованим, не сподівайтесь, що така ж, графіка буде в грі.):


Світ Castle Story

Весь світ, в якому ви знаходитеся - це летічю острова, що просто застигли в небі. Звісно буде можливість переміщення між ними за допомогою мостів. В цьому світі будуть також дерева,які можна рубати и гори, які можна "продовбати". Дерево, та камінь основні ресурси для будування. Але навіть саме будування замків це великий клопіт! Ось невеличке прев'ю відео, яке зробили розробники, про побудову фортець:

Як і в будь-якій грі, тут є день і ніч, над ними постаралися найбільше всього. Все було зроблене для, того, щоб час плавно переходив від ночі до дня, да й взагалі всі дії стали більш плавними:

Загальні Відомості

Розробники - sauropodstudio

Офіційний сайт - sauropodstudio.com

Офіційний форум - forum.sauropodstudio.com

Дата  виходу - невідомо

Думаю ви всі будете чекати гру, так само, як і я :)))

URL зворотнього посилання для цього запису