Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: saskesake
saskesake
Навіть Гай Юлій Цезар, який міг робити кілька справ одночасно, - просто лох на т
Користувач не на сайті
на Понеділок, 02 квітня 2012 в Новини

Новини понеділка

Найбільш свіжіші новини ігр понеділка

Геймера посадили на ланцюг

Черговий геймерський скандал вибухнув в маленькому камбоджійської містечку. Місцевий мешканець Сік Теун (Sok Thoeun) до відеоігор ставився надто негативно, тому забороняв своєму 13-річному синові Кхорн (Khorn) в них грати. Але хлопець обмежувався тим, що просто не робив цього при строгому батькові, вважаючи за краще бігати з друзями в інтернет-кафе.

Істина, як завжди, рано чи пізно спливає, так що не дивно, що отець все-таки застав свого нащадка за цим заняттям. Його дії наводять на думку про те, що якщо людина психопат, то винні в цьому не ігри. Активний противник цифрових розваг виволік сина на вулицю і жорстоко побив. Після цього за шию і ногу прикував  ланцюгом до дерева на сусідній вулиці, залишивши там в якості публічної демонстрації.

Інші жителі міста виявилися нормальними і швиденько викликали поліцію, визволила хлопчика і взяла під варту його батька. За такий обурливий вчинок лиходієві випишуть солідну порцію в'язниці. За місцевим законодавством його витівка тягне на строк до 20 років.

Щотижневий рейтинг Steam: Dungeon Siege повертає популярність

Рейтинг популярності проектів сервісу Steam за минулий тиждень демонструє популярність збірника RPG-серії Dungeon Siege. На другому місці платформер Trine 2. І лише на третю позицію зумів пробитися Skyrim.

1.Dungeon Siege Complete
2.Trine 2
3.The Elder Scrolls 5: Skyrim
4.Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
5.Age of Empires: All in Wonder Bundle
6.Deus Ex: Human Revolution
7.Gotham City: Impostors
8.Call of Duty: Modern Warfare 3
9.Assassin's Creed: Revelations
10.Bulletstorm

STALKER хочуть перенести на CryEngine 2

Багато хто, радіючи концепції проекту STALKER, скаржилися на його движок. Можливо, моддери зуміють запропонувати альтернативу у вигляді модів для Crysis, використовуючи можливості CryEngine 2. В даний час аналогічними проектами займаються кілька команд. Одним з найвідоміших подібних проектів є CryZone: Sector 23. А от STALKER - Dead Zone, перші скріншоти якого ви можете побачити вони з'явилися порівняно недавно.

Про головну тему нового GameInformer

За сформованої традиції, редактор журналу Ендрю Рейнер (Andrew Reiner) GameInformer дражнить геймерів головною темою нового випуску напередодні її оголошення. Про те, який проект буде центром уваги на цей раз, буде сказано 5 квітня. А поки тільки дражнилки від Рейнера в твіттері можна почитати:

«Скріншоти з нашої нової головної теми просто чудові. Моя щелепа все ще на підлозі ... і це заважає мені ходити ».

Навіть Гай Юлій Цезар, який міг робити кілька справ одночасно, - просто лох на тлі водія маршрутки.
URL зворотнього посилання для цього запису