Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: merecive
merecive
http://playua.in.ua/social/groups/viewgroup/4 - Гурт "Україна та українці&q
Користувач не на сайті
на Субота, 07 січня 2012 в Ігрові новини

Піратська церква

Якщо ви ще не узріли нову істину, то ... ні, не рекомендую, а просто раджу звернути вашу дорогоцінну увагу на Місіонерську церкву Копімізма (Missionary Church of Kopimism), культову організацію, яка приділяє підвищену увагу на питання про інформацію. Яке це має відношення до ігор? Ну, якесь і має.

Ігри, з чим ви навряд чи будете сперечатись, також є в якомусь сенсі інформацією. Хоча б тому що вони займають якесь місце на диску, яке вимірюється в байтах ( нині в основному з приставками "мега" та "гіга"). Які являються, поміж іншим, одиницями вимірюванням збереження та обробки інформації.

А згідно з постулатом вищеназваної церкви інформація заповітна. І чим її більше, тим більш вона священна. А допомагає збільшенню інформації копіювання. Саме тому копіювання також священне. А сприяють копіюванню боротьба  з захистом від нього та всіляка "шара", особливо торенти. І значить, це все також священне... Ну, ви зрозуміли.

Аби ви не визнали всю цю тему з усією цією Церквою Копімізма цілковитою нісенітницею, поспішаємо донести до вашої відомості, що організація на днях отримала офіційний статус в Швеції.

Одним ж з її святих отців являється деякий Густав Ніпе (Gustav Nipe), тісно пов'язаний зі Шведською піратською партією...  Отож, у ігрових піратів зявилася своя церква. Буде кому і де замолювати свої гріхи.

Переклад: Андрій Кравцов ( себто - мій)

Інформація взята з сайту Stopgame.ru

URL зворотнього посилання для цього запису