Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: merecive
merecive
http://playua.in.ua/social/groups/viewgroup/4 - Гурт "Україна та українці&q
Користувач не на сайті
на П'ятниця, 16 березня 2012 в Ігрові новини

[Merecive News] Що чекати від релізу Homefront 2?

"Продовження американського патріотичного шутера - Homefront 2 після свого релізу, викличе не абиякий інтерес, не беручи до уваги оцінки критиків", - саме так і вважає засновник Crytek, Авін Йерлі (Avni Yerli). 70 балів за шкалою MetaCritic набрала перша серія Homefront , на усіх трьох платформах( PC,XBox ,PS3), що для THQ є доброю відміткою.

Приблизно мільйон гравців купили "ХоумФронт" за перший тиждень. Авін відмітив значимий потенціал гри, на конференції GDC.

 

 

«Перша гра дійсно отримала низькі оцінки Metacritic, але завдяки гарному позиціюванню та чудовій маркетинговій кампанії гра досягла своєї аудиторії. Мені здається з якістю Crytek та схожою маркетинговою кампанією вона справить великий фурор опісля виходу», - мовить Йерлі.

Бос THQ, Денні Білсон (Danny Bilson) раніше неодноразово натякав, що в Homefront 2 може з'явитися річка Міссісіпі, але все ж, вирішувати Crytek.

Homefront 2, за планами Crytek , повинен вийти в 2014 фінансовому році THQ. Він починається в квітні 2013 року та закінчується в березні 2014 - го.

ПС: Джерело( рус.)

URL зворотнього посилання для цього запису