Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Darsys
Darsys
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Середа, 04 січня 2012 в Інше

Знайомство, або ж "первый блин комом"

Доброго часу доби користувачам, блогерам, модераторам, адміністраторам та юзвірям сайту.

 


По-перше, хочу привітати всіх з Новим роком та наступаючим Різдвом. По-друге – подякувати PlayUA за роботу, яку вони роблять. По-третє – познайомитися з Вами, панове користувачі, аби плідно, довго та конструктивно спілкуватися. Моє ім’я… чи то краще сказати, нікнейм, Darsys. Я звичайний собі геймер, що хворіє комп’ютерними іграми як мінімум з десяток років. Свого часу я грався у квести Sierr’и (як на мене – ця компанія справжній гуру жанру), в шутери типу Вольфенштайну,  в стратегії штибу Populus та Settlers. Бачив на власні очі першу гру з серії TES. Одним словом – маю певний досвід. Хочу одразу зазначити – я не схожий на тих дивакуватих задротів, яких показують в новинах. Цілодобово стирчати біля монітора – то не дуже корисне для здоров’я хобі. Та й звання ноулайфера якось не хочеться отримувати. Тим не менш, я час від часу занурююся у вигадані світи з тропічними джунглями та гігантськими мегаполісами. У світи, де з однаковим успіхом можна побачити пустелі, непрохідні болота і прерії. Світи, де доводиться працювати не лише м’язами, але й головою. Відтак, хочу, аби ви, панове геймери, побували там разом зі мною. Хоча якість тих екскурсій визначати вам.

Фуф, начебто з пафосним офіціозом закінчили. А тепер по суті: в цьому маленькому блозі я буду розповідати про ігри, в які я граю чи грав колись. Крім того, аби все це було цікавішим, давайте додамо трохи… гри. Рольової гри. Пропоную учасникам вигадати власні образи й від них вести дискусію. Це може бути традиційний та шаблонний «ельф 85 рівня», а може – вигартуваний у боях космодесантник. Воля ваша. Єдине, про що проситиму – уникати у коментарях брудної нецензурщини. Якщо вже так кортить висловити свою думку щодо «автор лось та взагалі «№;;%*?:;;!» – будь ласка, робіть це красиво та обґрунтовано. Не стандартно. Всі ж ми творчі та виховані люди ;-)

Певно, на цьому й усе. Час знайомство закінчувати. Сподіваюся, що Вам було так само приємно, як і мені.

ЗИЖ: отут, внизу, я буду намагатися залишати анонси-завдання майбутніх записів. І для першої екскурсії, вам, панове камради, доведетсья пошити тоги. Ми вирушаємо підкорювати світ сивої давнини часів перших цивілізацій!

URL зворотнього посилання для цього запису