Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: friging
friging
http://new.livestream.com/livestreamsessions/mydarkestdays
Користувач не на сайті
на П'ятниця, 17 лютого 2012 в Інше

Anonymous

 

Прапор який символізує організацію Anonymous. «Костюм без голови» значить відсутність у організації лідера та анонімність.

Заснування: 2003 рік.

«Anonymous» — термін, має два значення. Як інтернет-мем - це явище розповсюдження певної інформації інтернетом усіма можливими способами (електронною поштою, в месенджерах, форумах, блогах тощо), почало використовуватись у середині першого десятиліття XXI століття. Крім того, термін використовується для визначення груп інтернет-користувачів без постійного складу, що здійснюють різноманітні протести та інші акції в інтернеті, котрі називають себе «Anonymous». До того ж ця назва само по собі походить від вказаного інтернет-мема. Зачасту вважається, що «Anonymous» — спільна назва для членів ряду інтернет-спілнот. Дії, що приписують «Anonymous», здійснюються невідомими людьми, котрі використовують термін Anonymous в якості атрибуція (визначення достовірності, автентичності художнього твору, його автора, місця й часу створення на підставі аналізу стилістичних і технологічних особливостей).

 

З «Anonymous» міцно асоціюється ряд сайтів, серед яких є іміджборди (різновид веб-форумів з можливістю прикріпляти до повідомлень графічні файли), такі як 4chan і Futaba, пов'язані з ними вікі-сайти (наприклад Encyclopædia Dramatica) та ряд інтернет-форумів (phpBB, vBulletin та інші).

 

«Anonymous» стали відомі в віртуальному світі завдяки успішним кібератакам на сайти саєнтологічної церкви, а також активним діям в підтримку торрент-трекера The Pirate Bay («Піратская бухта»).

 

We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

Переклад: Ми — Аноніми. Ми — Легіон. Ми не пробачаємо. Ми не забуваємо. Чекайте нас.

 

ВІД МЕНЕ: Будуть доповнення.
URL зворотнього посилання для цього запису