Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: merecive
merecive
http://playua.in.ua/social/groups/viewgroup/4 - Гурт "Україна та українці&q
Користувач не на сайті
на Субота, 21 січня 2012 в Інше

Новий крок Анонімусів( Anonymous)

Хто з вас хлоп'ят пам'ятає Анонімусів? Пам'ятаєте? Так? Ні? В будь - якому разі, пояснювати хто вони такі дуже довго і розписувати - марно, просто знайте, що це дуже серйозні люди, які рішуче діють і протестують проти всього, що пов'язане із забороною та закриттям піратства та усіляких трекерів, а також кидають серйозні претензії і погрожують великим ігровим, комерційним компаніям та навіть Міністерству оборони США. Сьогодні вони кинули виклик Конгресу США... Читайте повністю...

Анонімуси ( Anonymous) знову повернулися і зараз перешли на абсолютно новий рівень погроз! Тепер вони виставили свої вимоги не кому іншому, як Конгресу США! Вони вимагають, аби на протязі 3-х днів був відновлений MegaUpload, котрий був нахабно зачинений в цей четвер.

Якщо їх вимоги не будуть задоволені, то, Анонімуси будуть змушені знищити сервера Організації Об'єднаних Націй(ООН), PS Network, Xbox Live, USA bank, Capital One, Chase bank, Twitter, Facebook та YouTube, до яких по їх словам вони мають повний доступ.

Всі ці вимоги вони зняли на відео:

URL зворотнього посилання для цього запису