Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: android_as
android_as
Каталізатор
Користувач не на сайті
на Субота, 21 січня 2012 в Інше

Робота над помилками

Умієш правильно писати блоґи? Умій правильно й оформити!!!

Популярність наших блоґів здивувала нас самих. Щоденно вони поповнюються цікавою інформацією, думками і просто теребеньками. Це не може не радувати. Чесно. Якщо щось і  засмучує, то це віддаленість від стандартного оформлення.

Ось кілька порад, складених на основі аналізу найпоширеніших помилок. Це звичайні формальності, але вони дозволяють вашим блоґам виглядати краще.

 

1. Використовуй кнопку "Читайте далі...". Не забувай! Навіть, якщо блоґ складається з 2-3 речень. Так збільшуєш вірогідність, що хтось відкриє блоґ і прокоментує. Став її після картинки і перших речень.

2. Вставляй і вирівнюй картинки по центру! Те саме з відео. Якщо ви вставили відеокод - виділіть його і просто вирівняйте по-середині.

3. Увесь текст вирівнюй по краях. Тобто його основний масив.

4. Виконуйте боротьбу з зайвими абзацами! Інколи з'являються зайві абзаци після вирівнювання. Позбутися їх можна за допомогою клавіш "Back Spaсe", чи "Delete".

5. Звертайтесь за допомогою до браузерного словника. Щоб перевірити правопис.

Оце й усе. Загалом, якщо ти не прочитав цей блоґ, то цей читати ще рано було. Поки що це тільки нагадування. В майбутньому неправильно оформленні блоґи будуть видалятися.

 

URL зворотнього посилання для цього запису