Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: lemon444ek
lemon444ek
Тонка річ така троллінг, набувати майстерності роками повинен, слова на зважай н
Користувач не на сайті
на Понеділок, 02 січня 2012 в Огляди

Про початок та Magiчну Terrariю

Привіт і, звичайно, з Новим роком. Мене звати Дмитро і я хочу розпочати ведення свого блогу. Вже майже рік я думав створити щось, де я зможу поділитися своїми думками та новинами, але руки не доходили навіть написати кілька слів у твітері. Я дуже захоплююсь компютерними іграми, а серед моїх друзів не дуже і багато тих, хто дійсно це цінить, єдині з ким я можу поділитися це брати Залізняки (так, ми навчаємося разом). Дуже дякую PlayUA за надану можливість проявити себе, сподіваюсь багатьом сподобається мій блог.

Одже, розпочався рік дракона, а якщо вірити вікіпедії дракон символізує перешкоди, які треба подолати аби отримати бажану нагороду. На жаль, у кінці року я навряд отримаю душу дракона, адже я не драконородженний, а ось отримати нові знання, нових друзів чи нову компютерну гру можливо. Я хочу почати з того, що напишу про що хочу написати у блозі. В меня вже довгий час вирує багато думок, які потрібно десь залишити, тому саме їх я буду тут викладати. Більшість записів будуть саме про ігри, але деякі будуть і з інших тем. В мене доволі велика ігрова бібліотека, тому почну я саме з ігор, які є мені близькими. Cьогодні я спробую написати про дві останні гри з моєї колекції - Magicka та Terraria.

Перша думка, яка виникає у більшості гравців - "Да це ж майнкрафт у 2д", але погравши деякий час, одразу розумієш яка ця гра відмінна. Так, теж будуєш як заманеться, так, крафтінг, так, монстри, але чим більше виходило патчів, тим далі від Нотча відходила гра. Придбав я цю гру учора, коли коштувала вона 12 гривень, а востанє я грав у неї ще багато місяців тому. Коли я зайшов на сервер, в мене просто відібрало мову - гра перетворилась на MMORPG, кількість предметів збільшилась у 10 разів (якщо не більше), додали так багато усього, що розбиратися я буду місяця зо два. Да й монстрів стало так багато, що просто стає страшно, як же їх усіх повбивати. Від магії, яку використовували гравці на сервері, світилися очі, коли раніше я грав усі бігали у однакових обладунках, а зараз виділитися можно як завгодно і неможливо побачити двох однакових гравців. Хоч гра і дуже дешева, а зятягує на роки. Не думайте, що я роблю рекламу, але дійсно гра варта уваги гравців.

"Якщо б у цій грі був Чак Норріс, то ви б уже програли" - це було написано на екрані завантаження рівня. Магіка є грою, яку я не можу порівняти з жодною побаченою мною. Дуже весела і цікава гра, вона є одночасно дуже легкою та складною. Головною її фішкою є створення власноруч магічних комбінацій. На вибір усього вісім (вода, життя, щит, холод, блискавка, магічна єнергія, земля та вогонь), але з них, якщо вірити прочитаному мною, можна створити 1000!!! різних комбінацій. Хочеш залишити супротивників на місці - облий їх водою, а потім використай холод, хочеш перекрити шлях - щит+земля і на дорозі з'являється перепона, хочеш щоб вона ще й чимось "віддячувала" ворогам - додай вогню. Єдине що потрібно у грі - це наявність у вас логіки. Не важко здогадатись, що вода+холод=лід, вода+вогонь=пара, а якщо ти мокрий то блискавка діє набагато краще. У грі цікава компанія, яку я рекомендую проходити саме з друзями, окрім неї є ще режим виживання та дезматчу. Головне не забувати, що магія не розрізняє своїх і чужих. Гру я придбав разом з терарією за таку ж ціну і вже давно мріяв про неї. До неї є ще дуже багато DLC, до речі, якщо ти купив додаткову карту, то в неї ти можеш грати з тими, хто її не має.

Це і все що я хотів сказати, дякую Вам за витрачений час. Хочу побажати Вам домогтися усього запланованого на новий рік, а зараз я почну міркувати про наступний запис, до побачення.

блоґ виставлений Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина, 49000 Оглянути розгорнуту мапу
Тонка річ така троллінг, набувати майстерності роками повинен, слова на зважай не інших. Сам ти повинен навчатись!
URL зворотнього посилання для цього запису