Warlock Master of the Arcane
Lone Survivor
Superbrothers: Sword and Sworcery
Risen 2: Dark Waters
Collapse: The Rage

Warlock Master of the Arcane

Хтось каже «чарівник», хтось скаже «чаклун» та зараз ми поговоримо про великого мага, який вирішив підкорити свій світ і здолати усіх на ...

Lone Survivor

Творіння митців жанру Indie-ігор не припиняють дивувати, а деколи - страшити. Нещодавно, вийшла ще забавка в стилі "хорор" Lone Survivor. Її анонс в...

Superbrothers: Sword and Sworcery

Давай зараз побалакаємо про одну забавку, яка має зацікавити як мінімум тим, що перебралася до персонально ком'пютера від свого меншого ...

Risen 2: Dark Waters

Німецька студія Piranha Bytes відома перш за усе своєю серією рольових ігор “Готика”. Після двох вельми вдалих ігор, розробники з тріском пр...

Collapse: The Rage

«Зло непереможне» – мовить народна мудрість, тому навряд чи когось здивувало те, що історія про пригоди бравого козака, лорда Родана, ...

Starbound - прев'ю

Starbound - прев'ю

06 бер. 2012
by mik787 category Новини - Прев'ю

Що таке Starbound?

Це новий проект від команди Chucklefish Games (сама лише часточка «Чак» у назві вже пророкує успіх=), одним із розробників є хлопака на ім’я Tiy, більш відомий своєю роботою над грою Террарія.

 

Starbound - пісочниця з необмеженими можливостями і по-справжньому відкритим світом. Її можна назвати сумішшю Террарії, Манкрафту та Spore.

Початок

Історія Starbound починається з втечі на космічному шатлі з рідної планети. Ваш човник губиться серед купи зірок. Та на щастя корабель входить у контакт із покинутою космічною станцією і саме тут починаються пригоди, які проведуть вас через усенький всесвіт. Сюжетна лінія Starbound змусить вас побувати у всіх куточках безмежного космосу, виконуючи квести.

Космічна станція

Космічна станція в Starbound це ключова споруда, тож протягом усієї гри ви шукатимете способів відремонтувати, модернізувати її та повернути їй колишню славу. Для цього доведеться знайти команду, проводити дослідження, ловити рідкісних істот та відкривати безліч справді різноманітних предметів. Від заводу з виробництва механізмів та роботів, до лабораторії де можна навчати та тренувати полонених мобів - космічна станція містить все необхідне для вивчення всесвіту.

Нескінченні унікальні планети

Отже, відремонтували станцію - пора у подорож. А шукати та досліджувати є що. Про це подбали розробники.

Планети в Starbound - індивідуально згенеровані і заповнені вщерть унікальним контентом., адже розробники працюють над їх створенням за принципом: жодних тобі двох однакових планет. У грі ви не побачите одноманітної погоди, гравітації, рівня складності, зате отримаєте можливість споглядати розмаїтий рослинний світ, специфічну поведінку і зовнішній вигляд чудернацьких істот, що вже й казати про самобутні рельєфи. Усе це і багато іншого містить випадкові елементи, що робить Starbound справдішньою пісочницею.

Відчуйте себе дослідником!

Чаклфішівці надають нам інструменти щоб відмітити всі знайдені речі, і переконатися, що абсолютно все у цьому світі - унікальне.

Бачиш дивне іншопланетне дерево? Досліди його. Можливо, ти відкриєш для себе щось корисне. А для дослідника, як відомо, змога поділитись своїм відкриттям має велике значення. І ви матимете таку можливість - у грі можна буде записати ваші результати в електронному журналі. Кожна планета має унікальні координати у Всесвіті, таким чином ви зможете поділитися знахідкою в інтернеті, а інші гравці зможуть перевірити, що саме ви знайшли.

Пошуки нового дому

Дослідження - це чудово, але кожному потрібне місце, яке можна було б назвати своїм власним. У Starbound можна претендувати на цілу планету.

Коли ви проголосили планету - домом, відкривається зовсім новий аспект ґеймплею. Все, що робить планету унікальною - буде у вашому розпорядженні. Можна створювати центр погоди. Змінювати рельєф. Кожен параметр планети знаходиться під вашим контролем. Як тільки створене задовольнить вас, можна починати заселяти її створіннями, яких ви зустрічали у своїх подорожах.

Підсумок

Отже Starbound, планується до релізу в кінці літа 2012. Гра буде доступна для Windows, Mac та Linux.

Після релізу PC розробники вирішуватимуть чи варто портувати гру на інші платформи. Starbound матиме повноцінний кооперативний та багатокористувацький режими, кількість гравців, повністю залежатиме від серверу. Імовірна ціна забавки уточнюється, але розробники стверджують, що вона буде доступною «для всіх». Щодо системних вимог, гра має працювати навіть на старому обладнанні. А пишеться Starbound на C++.

Щоб дізнатися подробиці від першоджерела клацати сюди:

https://twitter.com/#!/tiyuri

http://www.facebook.com/pages/Starbound/220483464714766

Автор: mik787