Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: saskesake
saskesake
Навіть Гай Юлій Цезар, який міг робити кілька справ одночасно, - просто лох на т
Користувач не на сайті
на Понеділок, 06 лютого 2012 в Ігрові новини

Майкл Гембл про кінцівцівку Mass Effect 3

 

Хоча франчайз Mass Effect напевно продовжить своє існування, третя частина, як очікується,завершить сюжетну дугу поточної саги.

І звичайно, зважаючи на це, багато шанувальників задаються питаннями про фінал - яким він виявиться і як сприйметься? Однозначної відповіді на це питання не існує.

"Частина гравців буде дуже рада, інша ж половина, навпаки, не зовсім. Але ми хочемо, щоб результат все ж ніс задовольняє частку для всіх" - сказав Майк Гембл в інтерв'ю Eurogamer.

"Я щиро вважаю, що фенбаза повинна залишитися задоволеною тим, як ми підходимо до кінця. Дивіться, ви були частиною цієї історії і кожне прийняте вами рішення вплине на результат. Гравець тут виступає свого роду архітектором, будівельником відбувається.

Будете ви раді або не будете, в будь-якому випадку знайте: BioWare не збирається робити свою версію "Залишитися в Живих" і залишати аудиторії більше питань, ніж відповідей.

Ви отримаєте відповіді на всі питання. Безумовно один з ключових моментів для нас з самого початку. Незалежно від напрямку, в якому вирішено було піти, ми думали "Так, ці люди повинні дізнатися про те і про се".

Що б не трапилося з Шепардом, в майбутніх іграх буде інший протагоніст, але Гембл натякнув на те, що сейв-файл все ж доцільно поберегти.

Є і користувачі, які просто не можуть собі уявити Mass Effect без улюбленого героя, проте продюсер вважає, що це не проблема і є багато шляхів для більш глибокого дослідження.

"Не вдаючись у конкретику просто подумайте про це величезному світі. Протягом усієї своєї історії були битви, були війни, були багатоетапні процеси розвитку; безліч рас - як вони з'явилися, звідки прийшли, як відбулися ... Величезний простір для можливої ​​роботи".

Навіть Гай Юлій Цезар, який міг робити кілька справ одночасно, - просто лох на тлі водія маршрутки.
URL зворотнього посилання для цього запису