Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: bonk boy_
bonk boy_
Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей і переходь на цвяхи! Забий
Користувач не на сайті
на Понеділок, 19 березня 2012 в Прев`ю

І коротке, і прев'ю

я вам трохи розповім про гру яка знаходиться ще на закритому бета-тесті
(відкрий - всередині конкурс)

З першого погляду (коли заходиш в меню), дуже схоже на Dot"у 2, з другого погляду (коли поченаєш грати) - на Team Fortress 2, але давайте поглянемо на гру очима новачка (який навіть не грав оригіналу).

Інфо:

Гру створила така собі компанія UBER entertainment. Коли вона повністю вийде невідомо (я не знаю), але відомо що вона буде free to play.

Перший погляд (меню):

Трохи лякає, але лякає не легкість меню (4 пункти), і не присутність різноманітних панелей (чат, гід для новачків, стенд оновлень), і навіть не стояча на дисплеї інтерактивна модель гравця (моделька одного з класів), а присутність однієї-єдиної англійської мови (тут натяк для UALt). Але відсутність локалізації навіть збільшує інтерес до опанування гри.

Другий погляд (вдасне гра):

Як я вже казав, локалізації немає, але коли граєш навіть коню зрозуміло, що є поділ на класи, про це я теж говорив, і дві "бази". Насправді це кулі з грішьми, але краще їх називати "базами". Та й взагалі тут надто багато куль: одна на базі синіх, друга - базі червоних, ще чотири - у тих двох дівчат із вступного ролику, ще дві - у тієї дівчини-гравця (так-так тут можна грати дівчиною), а оно ще дві, і ще... кх, кх, щомь замріявся... так от, ті кулі, ні ті що на "базах", заповнені грішьми..... вашими грішьми, тому мета - розбити кулю суперника, і не дати розбити свою.

Атмосфера:

Атмосфера це найголовніша ідея гри (на мою думку). Вся ця гра - це чи то реаліті шоу, чи спорт (я ще не зрозумів) майбутьнього, ви можете бачити летючі трибуни, чути коментатора, грати на штучно збудованих картах і все це додає відчуття відповідальності перед глядачами, яке зразу ж змішується з гуморим, жорстоким і грубим. Коментатор любить пожартувати над гравцями, і часто прокрикується мат, чомусь по середині поля з"являється курка, один гравець, використовуючи атаку-насмішку, шльопає по м"ягкому місцю другого. При цьому бої виходять дуже насищені і епічні.

Конкурс

Ті троє людей, що кинуть у коментарі найкрасивіший геймерський фан-арт (бажано дівчат), отримають пропускний білет на закритий бета тест.

і не забувайте зберігатись проголосувати:

http://ideax-nescafe.com.ua/ideas/yellow/playua-rozvitok-geymerskogo

Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей і переходь на цвяхи! Забий
URL зворотнього посилання для цього запису