Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: bonk boy_
bonk boy_
Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей і переходь на цвяхи! Забий
Користувач не на сайті
на Вівторок, 28 лютого 2012 в Ігрові новини

Звіт

Знаю трохи пізно, але всеж-таки представляю огляд суботьнього збіговиська у іграх Контр-Наступ 1.6 (зомбі), та Команда-Фортеця 2

Спершу коротко про Команду-Фортецю:

Завал!! Ну і як завжди підвела технічніка, і моя лінь)) Хто не знає, ми збирались спочатку взагалі на якомусь лівому сервері, потім я зробив свій, потім я побачив що на тей "мій" неможливо зайти (тицяє помилкою), ну і тді знайшовся якийсь класичний київський сервер. Тому грали хто на першому, хто на останньому серверах. Заме із за цього інцеденту я оголошую тиждень Team Fortress 2 (КС-овці не лякайтесь, потім і ваша черга настане), маса сюрпризів (принанні від мене) нававаляться на вас по закінченню робочого тижня, ну а поки ви відходите від шоку, або їсте бутерброд розповім про Контр наступ:

Зібрання з Контр наступу було НАБАГАТЬСЬКО краще ніж з ТФ2. Зібралось небагато, людей 15, але грали ми до одинадцятої.

Цікаво те що у АдМінів і їх друзів була спеціальна конференція у скайпі, там ми обговорювали перспективи розвитку сайту, характеризували іншиг гравців серверу, та їх дії, використовуючи нецензурну лексику, ну і поза-позавчорашній блек-дхек зі шльондрами. Ну звичайно жартую)) Звідки шльндри знають правила блек-джеку, ми в дурня з ними грали))

Через тиждень у КС-овців буде свій тиждень, де пройдуть різні заходи, один із них вже мав бути, але про нього забули.

Отож, залишається тільки чекати, але обійцяю що зібрання знову будуть.

Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей і переходь на цвяхи! Забий
URL зворотнього посилання для цього запису