Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: pad0n
pad0n
http://youtube.com/pad0n
Користувач не на сайті
на Середа, 28 березня 2012 в Статті

Наболівше .. і сумне

Оскільки блоґце блоґ, то хочу розказати про наболівше. А саме про те що твориться з нашою нацією.

Вчора сидів в ютубі знайшов ролик про певного пацана .. Сашка потім придивився і побачив що там пише що відео з СТБ. Погуглив і виявилось що це були вирізки з телешоу "Кохана ми вбиваємо дітей". Продивившись два випуски цієї передачі про одну родину (а саме про цього самого Сашка) я помітив дуже багато збігів між ним і...своїм молодшим братом. Йому зараз 11 років, а останній рік він не виходив на двір гуляти майже ніразу відмазуючись типу "Там немає моїх ровесників". Тим часом ми провели інтернет і все.. його затягнуло.. Вже цілий рік він іноді матюкається і також відмазується типу ВИРВАЛОСЬ, говорить фразочками з відео-мемів тощо. Звісно я ще можу пояснити що матюки він міг почути в школі, але його надмірне зацікавлення інтернетом це просто жах. А ще гірше те що він більшість часу сидить за іграми. Окей, ну нехай скажете ви, що тут такого?

А ви згадайте своє дитинство (це я зараз звертаюсь до тих кому поза 18 років). В його віці я зранку до ночі на вулиці гуляв і був неймовірно щасливий що маю друзів і буквально годинку - дві в день грав якийсь НФС андеграунд  або ще якусь позитивну забавку. Що ж є зараз?! Впевнений що мій брат не єдиний випадок малолітнього задротства. Діти сидять днями за іграми, за інтернетом і їхнє дитинство проходить настільки убого що мене це добиває. Їхнє здоров'я падає.

Але такої позиції я дотримувався до сьогодні і тепер взагалі не знаю що робити. Сьогодні я нечайно помітив, що під моїми вікнами зюираються малолітні "педофки" і "потсачеги" 13-15 років, які курять і п'ють пиво. Не знаю як у вас, але я зі своїми друзями це лайно пережив. Так ми колись спробували цигарку, але зрозуміли що це лайно не для нас і аж ніяк не робить нас крутішими. А пиво? Мені 19 років і я зустрічаюсь зі своїми найкращими друзями вже не кожного дня, як в дитинстві, а раз на місяць-два. Все це універ - сесії шмесії. так ось заради зустрічі ми можемо випити по кухлику пива, але загалом ніколи не бухаємо, ніколи не куримо, як ці малі під вікнами які заливались літрами пива і обкурювались до посиніння. Не сумніваюсь, що вони вже й наркотики пробували. Деградація на ваших очах панове!

Що ж робити?! Чи можливо захистити наших дітей (саме так задумайтесь не так багато часу пройде і ви вже теж станете батьками) від такого лайна (вибачте за французьку)? Як на мене найпростіше це з дитинства обмежити доступ дітей до комп'ютера. Наприклад, я в 4 роки вже мав комп (ще чорнобілий) і щасливий що батько дозволяв сидіти 40 хвилин на день. Так само пропоную робити і іншим. Слідкувати за контентом, який діти качають в неті (або купують - хто зна можливо всі крім мене мажори), слідкувати за іграми які грають діти. Слідкувати щоб діти зрозуміли що куріння і бухання не додають ні крутості, ні здоров'я.

Чи можливо змінити вже цих дітей які підростають ?! Все залежить тільки від них. І я бачу, що їм чисто пофігу на себе. Вони тільки думають за крутість в очах однолітків.

ЗАХИСТІТЬ СЕБЕ, МОЛОДШИХ БРАТІВ/СЕСТЕР І СВОЇХ ДІТЕЙ !

P.s. вибачте всі в кого я забрав час. Але задумайтесь над моїми словами.

Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису