Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: qkamba
qkamba
Ось такі то новини на ігровому фронті...
Користувач не на сайті
на Неділя, 27 травня 2012 в Інше

DroidNews №1

Всім привіт з вами Qkamba, в новому блозі DroidNews. Сьогодні ви дізнаєтесь: оновлення Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich лінійкиXperia 2011 стартує наступного тижня. Чому андроїд встановлений на 50% смартфонів в світі, смартфон LG Optimus L7 скоро в Україні за 3500 грн.

Як стало відомо з офіційного блогу SONY оновлення ПО смартфонів лінійки Xperia ™ 2011 до Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich почнеться вже наступного тижня. Для деяких пристроїв вже було випущено оновлення до Android 4.0.3 (Xperia ARC S, Xperia ray і Xperia Neo V).

Тепер представники SONY раді підтвердити, що залишилися смартфони Xperia 2011: Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active і Sony Ericsson Live with Walkman почнуть отримувати оновлення, починаючи з наступного тижня.

 

Чому 56% смартфонів виготовлено на системі Андрої. Все просто це ОС в які більшість програм там велика кількість ігор безкоштовна, також вона зручна у використанні. В ній є великий вибір смартфонів від різних компаній. Найбільші з них це HTC, LG та лінія Samsung GALAXY. Отож якщо ви будете вибирати з трьох чи чотирьох смартфонів IOS то краще вибирайте з сотні смартфонів на системі Андроїд.

Одночасно з LG Optimus 3D Max P720, в травні на українському ринку з'явиться смартфон LG Optimus L7 з індексом LG-P705, який також був показаний на виставці MWC 2012. Новинка обійдеться охочими в рекомендовані 3500 грн за варіанти білого і чорного кольорів.

Пристрій привертає до себе увагу не тільки своїм елегантним дизайном і ОС Android 4.0.3, але і 4.3-дюймовим IPS-дисплеєм (правда, дозвіл складає 800х480 пікселів, але за ці гроші ще можна пробачити). Також в наявності є двоядерний процесор TI OMAP4430 на 1 ГГц, 512 МБ ОЗУ, 4 ГБ флеш-пам'яті (з них користувачу доступно всього 2.7 ГБ), тилова камера на 5 МП з автофокусом і LED-спалахом, фронтальна камера (дозвіл не вказано) , модулі Wi-Fi, Bluetooth 3.0, NFC, A-GPS, роз'єми microUSB і microHDMI, слот для карт пам'яті і акумулятор на 1700 мАг.

В цілому, досить непогано за такі гроші, серед конкурентів за такою ціною будуть хіба що торішні моделі.
Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису