Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: elrond
elrond
Літо.
Користувач не на сайті
на Понеділок, 30 січня 2012 в Інше

Skype, SWTOR та ДН

Ваааа! =)

 

Вітаю, шановне панство!

Декілька слів про...:

1. Skype-конференції

Ідея скайп-конференцій, запропонована в моєму попередньому записі у блозі, була прийнята з ініціативою, тобто організувати прийдеться =) На жаль, зараз у мене катастрофічно мало вільного часу, тому не беруся пропонувати дату першої конференції, але даю вам на вибір 2 теми для обговорення, максимально загального характеру і найбільш провокаційні) Отже:

  • Консолі vs PC
  • Піратство - за і проти

Вибираємо про що будем теревентити, відписуємо в коментарях.

2. Star Wars - The Old Republic

Всі напевно чули, як мінімум, про нову ММОRPG від BioWare. Скоріш за все, в найближчий час, я приєднаюся до однії із сторін Сили) У зв`язку з цим - цікавлюсь вашою думкою, чи буде комусь цікаво ознайомлюватись із грою на основі, назвем це так, моїх ігрових щоденників? Відео, скріни і стіни текстів обіцяю) Коментуємо)

3. День Народження

Вааа! Гріх не похвалитись тим, що сьогодні у мене свято) Настрій чудовий, навчання немає, чекаю гостей) Родичі подарували новий моніторчег на 27 дюймів. Хлопи, то є ШОСЬ, особливо після моєї 19-ки) Вааа!

П.С. Приймаю подарунки у вигляді грошових купюр із зображеннями Тараса Шевченка, Лесі Українки чи Григорія Сковороди. Адресу найближчого поштового відділення ви можете дізнатися в інтернеті =)

 

Теги: swtor
URL зворотнього посилання для цього запису