Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: BI3IPb
BI3IPb
Віьний як ніколи раніше
Користувач не на сайті
на Середа, 09 травня 2012 в Новини

Ніякого бета-тесту для Call of Dutu Black Ops 2

Після анонсу Call of Duty: Black Ops 2 у багатьох геймерів виникло багато питань. Найбільш важливим з них є питання про бета-тесті гри.

Зрештою, бета тест дає гравцям уявлення про гру і, безумовно, впливає і покращує загальний геймплей, чи не так? По всій видимості Treyarch не думає так. Марк Ламія (Mark Lamia), глава студії Treyarch сказав, що найбільша проблема полягає в бета-тестуванні, зокрема в тих термінах, які дали Treyarch і те, що це просто не практично. В основному це означає, що не буде ніякого бета-тесту ні для РС ні для консолей.

Це було виявлено в інтерв'ю з PCGamer. Ламія сказав, що гра вийде в цьому році, тому немає необхідності в бета-тестуванні. Іншими словами, це очевидний аспект, який Treyarch буде використовувати в кожному CoD. Тим не менш, бета може допомогти виправити і поліпшити загальні технічні питання, які неминуче будуть з'являтися. Природно, команда буде намагатися поліпшити патчами свою гру після її виходу.

"Бета-тестування насправді займає багато часу. У більшості споживачів не виникає технічних проблем. Ми залишили бета-тести в минулому. Іноді ви отримуєте необхідну інформацію, а іноді ні".

Марк Ламія

З чуток PC версія буде підтримувати DX11, хоча ми ще не знаємо, які саме ми побачимо графічні поліпшення.
http://gamemag.ru/news/nikakogo-betatesta-call-of-duty-black-ops-2

URL зворотнього посилання для цього запису