Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: friging
friging
http://new.livestream.com/livestreamsessions/mydarkestdays
Користувач не на сайті
на Неділя, 12 лютого 2012 в Інше

Перший найтятий співробітник Google звільнився з компанії

 

Перший найтятий співробітник пошукової системи Google Крейг Сілверстайн (Craig Silverstein) вирішив звільнитися з компанії. Повідомлення про це з'явилося 9 лютого на порталі EdSurge, а на наступний день інформацію про звільнення Сілверстайн в Google підтвердили AllThingsDigital. У компанії побажали йому успіху і високо оцінили внесок у створення і розвиток пошукової системи.


Як зазначає AllThingsDigital, формально Сілверстайн став третім співробітником Google після Ларрі Пейджа і Сергія Бріна. У 1998 році обидва вони, будучи студентами Стенфордського університету, заснували компанію, а Сілверстайн допомагав їм розробляти механізми пошуку. Пізніше він, серед іншого, обіймав пост директора з технологіій, а останнім часом також навчав нових співробітників.

Після звільнення з Google Сілверстайн приєднався до проекту Khan Academy - за допомогою цього сайту можна безкоштовно подивитися більше 2,8 тисячі освітніх роликів і виконати близько 300 практичних завдань. Поки неясно, яку саме посаду він займе.

Як пише газета Los Angeles Times, президент Khan Academy Шантану Сінха (Shantanu Sinha) заявив, що досвід і знання Сілверстайн допоможуть Khan Academy піднятися на новий щабель розвитку.

ВІД МЕНЕ: Схоже йому набридло займатися одноманітною справою і він вирішив спробувати щось нове. Нікого не нагадує?
Теги: Google, Khan Academy
URL зворотнього посилання для цього запису