Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: BI3IPb
BI3IPb
Віьний як ніколи раніше
Користувач не на сайті
на П'ятниця, 11 травня 2012 в Новини

Розкрита інформація про Half-Life 2: Episode Three

На сайті інтернет магазину Gamestop у каталозі ігор з`явився дуже цікавий запис.

При переході у розділ "PowerUp Reward" можна побачити Half-Life 2: Episode Three.

Цей запис з`явився нещодавно, не додано навіть бокс-арт. Однак, з цього, можна зробити висновок, що анонс гри відбудеться у найближчий час.

Скріншот з сайта Gamestop:

Не так давно, Гейб Ньюелл говорив, що не варто очікувати анонсу нових ігор на найближчій E3. Чи правда це чи лише підігрівання інтересу ігрового співтовариства, дізнаємося з вами зовсім скоро.
Один з натяків на анонс Half-Life 2: Episode Three дала сама компанія Valve. У доповненні Portal 2 - Perpetual Testing Initiative, умільці змогли дістати і прослухати прихований аудіо-файл.
В даному повідомлення говориться наступне:

«Кейв Джонсон, новий власник і головний виконавчий директор Black Mesa. Це так, вас всіх вже купили. Насамперед, ми офіційно проведемо ребрендинг компанії, і тепер у нашій назві з'явиться новий бренд - Aperture. Я вважаю, що ми повинні називатися Blappeture Mesa, а наші хлопці з маркетингу пропонують інші варіанти. І все-таки - Blappeture. Зараз вони кажуть мені, що наші люди проводять якісь дослідження аномальних матеріалів, які можуть привести до каскадного резонансу. Так що я закриваю компанію, поки ви ідіоти рушите світ. Каскадний резонанс! Ви ж повинні бути вченими! Де ваш здоровий глузд? »

URL зворотнього посилання для цього запису