Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: HukzBeta
HukzBeta
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Неділя, 15 квітня 2012 в Огляди

МайнСторія- Частина 1- Початок шляху.Minecraft Classic ера.

Привіт! Сьогодні я починаю викладати рубрику МайнСторія ,в якій спробую розповісти про всі етапи гри ,починаючи від двох блоків до прекрасного світу Майнкрафту.Вивчаємо разом!

Напевно,кожен геймер чув про цю гру. Звичайно,після батли та різних ганялок це здається неможливим грати в Майнкрафт. Це не так. Програвши хоч 10 днів у грі,ви втягнетесь у неї на декілька місяців. Адже ніхто не задумується,який довгий шлях пройшла гра та розробники щоб досягти мети.

10 травня 2009 року Маркус Персон(НОТЧ) та Джеберстен(jeb_o ) розпочали розробку гри, яка називалась "Cave Game" . Наступного дня гру перейменували на Майнкрафт. Почалась праця.

Через 2 дні у грі вже була створена графіка. Це були лише.....2 блоки розмножені на карту розміром у 250 блоків! Першими блоками були Камінь та Трава. Було створено сайт гри.

Ще через 2 години,було створено графіку зруйнування блоків та їх встановлення,була створена....рука. Саме рука гравця,яку він міг бачити на пустій клітинці,вільній від блоку.

Також була створена генерація нового рівня,нажавши кнопку Н . Це давало можливість будувати нові створіння. Тепер,якщо ви купляли акаунт гри всього за...2 долари,ви могли робити просто неможливе))) - ЗБЕРІГАТИ РІВЕНЬ! =)

Одного дня гравці включили обновлену гру та побачили...дерева та дивних створінь- зомбі.

Це викликало великий ажіотаж,адже тепер можна було робити дім з дерева! Кількість гравців збільшилась у 3 рази.

28 травня стався переворот- версія 0.0.14а . У грі добавлено +20 блоків одразу-золото,залізо,пісок,камінь з піска,цеглу! Гравці просто не могли відірватись від нового світу з горами,деревами та 30 блоками! Це поштовхнуло Нотча до нового створіння-ри онлайн разом з друзями. Це давало можливість будувати все разом!!!!

Мультиплеер став ДЖОКЕРОМ Нотча,і в Майнкрафт грали уже 750 000 гравців. Там був чат,та навіть свій скін. Добавлено скло.

У новішій версії преміум-гравці могли грати на режимі виживання,добуваючи блоки самі. Моби тепер могли вбити тебе вибухом або ударом.Постало питання про розвиненя шахтарства. Нотч вирішив зробити крафтинг у версії з розумом -Indev.

Так закінчилася початкова ера майнкрафту - Pre ,або відоміша між гравцями First,Minecraft Classic.

ДАЛІ БУДЕ.........

Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису