Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: saskesake
saskesake
Навіть Гай Юлій Цезар, який міг робити кілька справ одночасно, - просто лох на т
Користувач не на сайті
на Субота, 14 квітня 2012 в Новини

Новини суботи 14.04

Найбільш свіжіші новини ігр суботи

Доступний CryEngine 3 SDK 3,4

На замітку моддерам і любителям модов: Crytek викотила оновлення 3,4 для інструментарію розробників, які творять за допомогою CryEngine 3. Нова версія SDK, можливості якої вже демонструвалися раніше, тепер доступна всім охочим. Основними змінами вважається оновлена ​​тасселяція на DirectX 11, розширені опції рендеринга персонажів, а також удосконалена система штучного інтелекту.

Слух: Hitman Absolution вийде в грудні

Точна дата виходу проекту Hitman Absolution до сих пір не визначена, тому не дивує поява в мережі чуток про те, коли ж вийде нова гра про Агента 47. Приводом для нових розмов про це став свіжий випуск журналу PSM3. У колонці чуток було згадано, що гра Hitman Absolution надійде в продаж у грудні 2012 року. Square Enix інформацію ніяк не прокоментувала, та й навряд чи стане це робити.

Перші скріншоти Akaneiro

У мережі з'явилися перші скріншоти проекту Akaneiro, нової роботи відомого геймдизайнер Амерікен МакГі (American McGee), автора Alice Madness Returns. Як і повідомлялося раніше, МакГі на цей раз взявся за казку про Червону Шапочку, перетворивши її в мисливицю на демонів. Akaneiro буде являти собою діаблоподобную дії RPG для РС і мобільних платформ.

Нові скріншоти Hard Reset: Extended Edition

Розширена і поліпшена версія шутера старої школи з натовпами ворогів Hard Reset: Extended Edition вже вийшла у Великобританії, а незабаром повинна дістатися і до російських просторів. У зв'язку з цією знаменною подією видавець проекту Kalypso Media і розробник Flying Wild Hog випустили кілька нових ігрових скріншотів, що демонструють принади розширеного видання.

Обіцяється, що в Hard Reset: Extended Edition буде п'ять додаткових рівнів в режимі одиночного проходження загальною тривалістю в 3:00, дві карти в режимі на виживання, новий бос і покращена графіка.

Навіть Гай Юлій Цезар, який міг робити кілька справ одночасно, - просто лох на тлі водія маршрутки.
URL зворотнього посилання для цього запису