Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: saskesake
saskesake
Навіть Гай Юлій Цезар, який міг робити кілька справ одночасно, - просто лох на т
Користувач не на сайті
на Неділя, 06 травня 2012 в Новини

Трішки про Company of Heroes 2

Тільки недавно нам оголосили про розробку Company of Heroes 2, а розробники уже підкидають нам декілька цікавих фактів про цю гру.

Стало відомо, що в сюжетної кампанії користувачам належить грати за радянських солдат. Дія гри, почавшись в 1941 році, проведе аудиторію практично через весь період війни на Східному Фронті. Геймери візьмуть участь в обороні Сталінграда і завершать свою переможну ходу битвою за Берлін.

Стали відомі також цікаві моменти, що стосуються тактики ведення бою. Так, велику роль тепер гратиме сніг, глибина якого буде робити істотний вплив на прохідність місцевості для піхоти або танків.

Крім того, Relic розповіла про свою нову системі True Sight. Суть її в тому, що гравець буде бачити тільки ті області, які знаходяться в зоні видимості його юнітів. Простіше кажучи, ви не побачите, що відбувається за стіною, просто підвівши свого бійця до неї ближче. Традиційна система туману війни залишилася в минулому і поступилася місцем підвищеного реалізму. Система True Sight вимагатиме від гравців вміння розвідувати обстановку і розповсюджувати своїх бійців для кращого огляду.

Ще однією цікавою особливістю стане можливість піхоти використовувати укриття, такі як невеликі стіни, барикади і т.д.

Навіть Гай Юлій Цезар, який міг робити кілька справ одночасно, - просто лох на тлі водія маршрутки.
URL зворотнього посилання для цього запису