Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: batreg
batreg
Rock 'n' Roll 4ever!!!
Користувач не на сайті
на Середа, 11 квітня 2012 в Огляди

[Невелика думка] Saints Row: The Third

Всім привіт. Я у цій рубриці хочу писати думку про якусь гру. Ні, це не огляди. Це лише думки про ігри, тому не треба казати, що тут мало написано, бо це лише думки. Ну, давайте приступим.

Отже, ви любите ГТА? Любите садомію? Любите неврівноваженість, якої у ГТА немає? То Saints Row: The Third для вас.

Як ми всі знаємо, перші дві частини "святих" не були високої якості, тому, почувши перші відомості про гру, я не звернув на неї уваги. Ось гра вийшла і, звісно, з'явилася на трекерах, але я її не качав, бо не міг її нормально сприйняти, але одного дня мій друг попросив мене скачати гру, бо вона класна. Я так і зробив.

Як я здивувався, коли побачив графіку у грі. Так, вона не ідеальна, але вона на голову вище від своїх батьків.

"Ось те, що мене здивувало - дуже красивий вигляд міста вночі"

Незважаючи на хорошу графіку, гра навіть не думала фрізити, глючити і т.п Хлопці над своїм двиглом дуже добре попрацювали, чого не можу сказати про Дайс із їхнім недавнім патчем до батли.

Але дещо у цієї гри залишилося від батьків - редактор персонажа. Я не дуже креативна людина, але люблю, коли у грі є редактор персонажа, тому я тоді ще більше полюбив гру.

"А ви думали, що я тільки за редактор полюбив цю гру :3"

Редактор має дуже багато різних повзунків і налаштувань, тому уже в ньому можна застрягти на годинку-другу. Що ж ми все говоримо про редактор, давайте  поговоримо про саму гру.

Про сюжет багато говорити не хочу, але скажу, що він веселий, бомбезний і у деякому сенсі божевільний. Згадати ту ж саму місію, де ми їдемо на колісницях, які рухають мазохісти, а, вбиваючи того самого мазо, колісниця підривається.

Отже, Saints Row: The Third - TPS, тобто шутер від третьої особи. Там не має, зараз модної, системи укриттів, але відновлення здоров'я у грі присутнє. Винищення ворогів теж не позбавлене божевілля. Взяти у приклад ту ж саму ділду. Ви можете уявити таку картину: ви ідете по вулиці, нікого не чіпаючи, а ТУТ ВИСКАКУЄ МУЖИК ІЗ ДІЛДОЮ І ВСІХ УБИВАЄ НЕЮ НАПРАВО І НАЛІВО??! Все, треба заспокоїтись, де ж мої таблеточки? А, ось вони. Ну, суть думаю ви зрозуміли. Також у грі присутня прокачка персонажа, зброї, будинків, тюнинг машин і багато різних фіч такого плану. Ще можна купляти магазини, відвйовувати території і виконувати побічні завдання. Щодо побічних завдань, то вони не плану "подай, принеси і убий когось". Вони доволі прості, але від цього їхнє божевілля не зникає. Ми беремо участь у шоу, де вбиваємо людей, які вдяглися у костюми м'яких іграшок, хот-догів і т.п., також ми  кидаємося під автомобілі, а ще багато чого цікавого робимо. Так ось, де ми таке бачили?? Правильно, такого ще не було. Також у грі я любив залетіти високо на літаку, а потім з нього вистрибнути, бо це у грі виглядає дуже класно:

"Уі-і-і-і-і"

Давайте ще поговоримо про персонажів у грі. Персонажі просто бомбезні. Мені вони дуже подобаються, бо вони усі унікальні і мають свою харизму. Наприклад, я пам'ятаю, що негр у білому костюмі - Пірс, прибацнута подружка ГГ - Шаунді, а інтелегнтний російський здоровило - Олег.

"А ось і наші друзі"

Так можна назвати багато прикладів. А тепер згадаємо батлу третю. Я, наприклад, погравши у сінгл, не пам'ятаю ім'я ГГ, а що уже говортити про інших персонажів.

Перейдемо до музики. А вона у грі просто шикарна. По радіо грають майже усі стилі: від диско 80-х до сьогоднішніх пісень. А музика у місіях теж шикарна, згадаймо момент, коли ми атакували пентхаус під "Kanye WestPower"


"Межа безумства"

Думаю можна підвести висновки. Saints Row: The Third дуже хороша гра і, якщо ви любите ігри такого плану, то must buy ;) Особливо, коли у вас є друг із цією забавкою, бо у коопі, як усім відомо, усе у рази крутіше і веселіше. Я не люблю ставити оцінки, тому скажу, що хлопці зробили усе на високому рівні.

Я цей блоґ писав хворим, тому, якщо у вас претензії до тексту - ТО НЕ Я :3

Теги: Хоть шо
URL зворотнього посилання для цього запису