Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: forestua
forestua
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Четвер, 05 квітня 2012 в Трейлери

ТОП-3 трейлерів ігрових серій.

Нагло вкрав картинку сайту gameTrailers.

От думав я, чи брати -3 чи -4, адже моцних ігрових серій доволі мало і їх вистачить на один-два записи. Але короче... ТОП-3 це якби топ кращих трейлерів "знятих" до гри певної серії. Повністю моя думка, тому не цей от... Та й ще є час згадати калишні часи.  Сьогодні у нас Call of Duty, Battlefield та Assassin's Creed.

А починаємо ми за Call of Duty. Немало ігор вийшло в даній серії, тому розгулятись нам є де.

На третьому місці у нас Call of Duty 3. Чому саме третя частина? - можливо спитаєте ви :) Я вагався між Modern Warfare та Call of Duty 3, але обрав другу, адже MW ми вже пройшли по кілька разів, а CoD 3 є тою грою, у яку не всі мають змогу пограти. Та і воєнні пейзажі навіюють на спогади про перші частини серії, особливо зараз, коли мода на воєнну тематику вщухла.

Другий у нас йде Redemption Trailer до Call of Duty Modern Warfare 3. Трейлер доволі енергійний, але все завдяки музиці, яка супроводжує відеоряд. В офіційному саундтреці вона не йде, тому хто знайде мені цю мелодію, тому бублик і пряник в одному мішку.

Ну і на першому місці - Call of Duty Black Ops Launch Trailer. Gimme Shelter від Rolling Stones просто шикарна і повністю підходить для даного відео з В'єтнамськими джунглями.

 

Наступною серією буде Battlefield, до якої також доволі багато ігор вийшло, і тому мені є де розгулятись. Епічні баталії в мультиплеєрі, але нажаль, як на мене, тільки останні трейлери являють реально потужними :)

Відкриває ТОП-3 по серії Battlefield мультиплеєрний трейлер до Battlefield Bad Company 2. Прочитав коммент на Ютубі: "Зупиняємо це відео на 0:00. Шукаємо відео Hans Zimmer - Rangers Lead The Way [Victory Theme] HQ. Вмикаємо два відео одночасно. Насолоджуємося." Реально раджу замутити дану фішку :3

Welcome to our sandbox! Срібло отримує тізер до Battlefield Bad Company. Перша гра від DICE з повністю новою технологією та певним сюжетом для сінглплеєру.

Saaarge! - What? - Incoooming!

 

Ну і однозначний лідер - це Battlefield 3 Launch Trailer.

 

Ну і третя серія у нас - Assassin's Creed (як ви самі і здогадались). Поки 5 трейлерів у нас є, зате яких...

Оп-ца-ца і у нас Assassin's Creed 2. Початок історії вбивці Еціо Аудіторе, і з якого вижали всі соки сценаристи Ubisoft. Зате подорож з цим хлопцем була просто неймовірною. Надіємось, що історія Коннора не підкачає. Дивимось.

Тут у нас, короче, Woodkid та трейлер до AC: Revelations. Шикарний трейлер з гідною музикою, яка лише множить все на 5. Але те, що зняли для Brotherhood... просто зірвало та зриває башню досі. Епічна музика від Лорна Бальфе, помічника Ханса Циммера, та пафосний кінець змушує мурашок бігти по всьому тілу. Таки змушує. Та і близько 13 млн. переглядів, враховуючи те, що трейлер до AC: Brotherhood вийшов раніше, каже про своє.

Це ніби все :3 Дякую за увагу. Надіюсь я викликав у вас якусь краплю ностальгії, коли ви переглядали дані трейлери.

URL зворотнього посилання для цього запису