Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Viktor
Viktor
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Середа, 09 травня 2012 в Огляди

Огляд "Dark Messiah of Might and Magic"

Зараз я вам розповім про гру "Dark Messiah of Might and Magic", яка вийшла в 2006 році на ПК, а через два роки на xbox 360

Навіть через шість років після виходу "Dark Messiah of Might and Magic" у мене ще зберіглись ті спогади та відчуття які я напевно ніколи не забуду. І той хто грав в неї, мабуть мене зрозуміє, бо це шедевр.

Тоді коли я вставив діск з цією грою, мій комп майже не вибухнув від перенапруги, гра глючила по чорному. Та не зважаючи на це, я все таки пройшов її. Чому? Бо ця гра на стільки затягує своєю відмінною графікою та захоплюючим сюжетом , що я на місяць забув про їжу, туалет та сон.

Та тепер трохи про сюжет. Дії гри відбувається в фентезійному світі Аcхан. Головний герой - молодий чоловік на ім'я Сареф, який мріє про пригоди і багатство. Він є учнем могутнього мага Фенріга. Пригоди Сарефа починаються в місті Стоунхелм, коли він дізнається про містичний артефакт «Череп Тіней».

Це одна з небагатьох ігор від першої особи, де видно нижню частину тулуба протагоніста (торс, ноги), чим не може похвалитися, наприклад, серія ігор Call of Duty.

В грі є право вибору, тому кінець залежить від ваших дій протягом всієї гри. Ще в ній багато видів зброї, магії, та обладунків, трішки гмору,а головне до біса багато різних секретів. Навіть після п’ятого проходження, я всіх так і не знайшов. Загадки тут теж присутні, наприклад щоб вбити дракона на одному з рівнів, треба зайти в тунель, дочекатись поки дракон встромить свою пику до тебе, і закрити калітку:)

Якщо ти в неї ще не грав, то прямо зараз постав на скачку. Ти точно не пожалієш, якщо ти любиш action або фанат Скайриму, бо з ним в Dark Messiah є багато спільного, наприклад: дракони, магія, мертвеці в темних підвалах, можна почитати книжку в вільний час, самому зробити зброю та інше

З вами був viktor, зі святом, та хай щастить!)

Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису