Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: dimazhabchic
dimazhabchic
Любиш малювати? Люби і в групу фотошоперів долучаться.
Користувач не на сайті
на Вівторок, 03 січня 2012 в Ігрові новини

Військові симулятори поступаються шутерам.

 

Міністерство оборони Великобританії невдоволені якістю своїх воєнних симуляторів.Як вони кажуть: « У дев’яностих наші забавки були витворами мистецтва, з неймовірною на той час графікою та ігровим процесом, а що зараз? За 50 фунтів можна купити Батлу, яка більш реалістична за усі програми, що використовуються нами. Порівняно з нею наш симулятор наче маленька купка лайна на яку навіть мусі гидко сідати».

Солдати, що виросли на Battlefield і Call of Duty просто губляться. Вони не помічають звичної їм анімації солдат, супер реалістичних локацій, інколи навіть путають гранату з кавуном. Саме через ці та багато інших проблем солдати не можуть погрузитися в битву, а не ломати очі розрізняючи кавун то чи граната.Тому вони вирішили вкласти величезні гроші в поліпшення графіки та геймплею.
Цю ідею як не дивно англійці запозичили у США. Саме вони вклали $60 млн. в створення нового симулятора від компанії RealTime Immersive Inc. Вже аж у старому 2002 році армія США випустила новий симулятор America's Army. Нажаль завантажити чи купити його неможливо так як він був розроблений спеціально для армії США.

 

 

Теги: Game
URL зворотнього посилання для цього запису