Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Pawklo
Pawklo
я такий класний:)))
Користувач не на сайті
на Четвер, 05 січня 2012 в Інше

Музика це імпульс, що заставляє нас рухатись і мріяти

Знаєте, теж захотілось створити свій блоґ. Але оскільки це ігровий портал, я новини про ігри бачу кожен день). Більшість, тут теж писатиме про ігри. В своєму блозі я хочу писати про інше...про музику (і звісно викладати відео, так звані кліпи, які на теперішній час, є невідємною частиною пісні, інколи сам ролик багато чого розказує про неї).

Перше відео це Kanye West feat. Pusha T - Runaway:

Не знаю, як вам, а коли я почув цю пісню, мене дійсно взяло за душу (до речі люблю мріяти під такі пісні). На перший погляд зовсім не синхронні балерини, які створюють суцільний хаос. Тай жінки звісно уже не молоді. Але щось у цій музиці заставляє дивитись на ролик з іншої сторони. Я маю на увазі більшість людей глянувши як танцюють вони, почнуть сміятись і реготати, але музика -музика заставляє задуматись про серйозне, не можливо під цю пісню регатати, принаймні я не взмозі.

Другий кліп, називається Rumour Has It / Someone Like You (Glee Cast Version).

Цього разу уже більше позитиву, синхронні танці, голосні жіночі голоси, які заставляють вас переключитись на мить, від ваших проблем. Знову ж таки, жінки не всі, як бачите грудасті і тд тп, як це актуально на даний час в нашій країні, та це не заставляє їх поважати і слухати. Хоча я сумніваюсь, що жіночі форми заставляють чоловіків, їх поважати.

Ну на даний час це два кліпи, які я мав бажання опублікувати о пів на 3 ночі:).

Якщо буде комусь цікаво дивитись, і будуть бажаючі побачити нові кліпи. Матиму за честь їх опублікувати). Якщо ні, слухатиму сам.)

Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису