Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: merecive
merecive
http://playua.in.ua/social/groups/viewgroup/4 - Гурт "Україна та українці&q
Користувач не на сайті
на Середа, 04 січня 2012 в Інше

П'ять сотень = 500

Ох, люба моя редакція PlayUa.in.ua, я поздоровляю вас із цією круглою датою в 500 відвідувачів на день. Бажаю вам помножити цю кількість ще в тисячу разів, бо 500 Х 1000 = 500 000 . Далі підуть поздоровлення.

Бажаю вам продовжувати розвиватися, не стояти на місці і не заводити ваші оновлення у глухий кут. Також і зросла кількість відкриття сторінки порталу "справжнього ґеймерського духу".

Я маю всі підстави стверджувати, що цьому сприяли дві речі. Перша - це "бали" і "активність" гравця, яка хоч і більшості байдужа, але за можливий подарунок я та ще декілька чоловік ладні позмагатися. Другу, це безумовно блоги. Я їх так довго чекав, що одразу кинувся викидати свої знання української мови на сторінки нашого порталу. Саме із-за них кількість відвідування PlayUa і зросла. Ну, особисто я на день відриваю сторінки нашого сайта по 300-350 разів. Бо мені треба: написати коментар, написати блог, створити обговорення в групі, заохотити людей до вступу до групи і т. д.

Далі, аби не філософувати уголос, я вас ще раз, заключно поздоровляю із цією товстою кількістю користувачів.  Слава Україні і хай живе PlayUa!

URL зворотнього посилання для цього запису