Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: pad0n
pad0n
http://youtube.com/pad0n
Користувач не на сайті
на Субота, 07 квітня 2012 в Огляди

Жага швидкості

Всім привіт, це pad0n. Ви мабуть 100% (мабуть 100% гггг) чули про гру NFS хоч колись. Ну мабуть не всі з вас грають її з пелюшок як я, але більшість з вас грало такі ігри вже як Most Wanted та пізніші. Не скажу, що новіша серія починаючи з underground’a стала фуфлом, але для мене, як гравця зі стажем :))) нові ігри трішки відійшли від стандартної гоночної системи.

По перше зразу скажу що я грав всі частини починаючи з першої і можу вас запевнити, що моєю улюбленою грою більшу частину життя був NFS Porshe Unleashed. Супер - гонки на всіх версіях поршиків починаючи з класики закінчуючи надшвидкісними кралями. Вийшов наступний НФС, потім Андерграунд - ну так круто нічне місто і всяка хрінь.

А ось як вийшов NFS Underground 2 - тоді моє ставлення до гонок кардинально змінилось. Для мене тепер лінійні гонки типу ВИБРАВ В МЕНЮ МАШИНУ, ТЮНІНГОНУВ ЇЇ ТАМ, ВИБРАВ ТРАСУ І ПОЇХАВ стали тупо фуфлом. Адже вреальності ти не сидиш в меню і не їздиш лише по меню :) А їздиш ти по всьому світу, змагаєшся на вулицях міста, заїздиш в магазини, гаражі тощо. ОСЬ ЦЕ реально цікаво.

Вийшов Most Wanted - та я взагалі був щасливий як слон після клізми. Те саме але зі зміною погоди і т.д. Carbon - ну хто зна чому він мені не сподобався - мені просто здалось, що це жалюгідна спроба видоїти гроші після вдалих продажів Most Wanted’a тому я його пройшов але не з таким захопленням. КОРОТШЕ я вже написав купу всього і хочу лише сказати що я тепер фанат вуличних гонок не такого лайна (вибачте фанати) як Pro Street (тупа назва, адже то не вуличні гонки =\) і Shift.

І зовсім недавно я для себе відкрив (не знаю чому так пізно, я і раніше хотів почати) NFS WORLD. Перше, що хочу сказати - це те що управління інтуєтивно просте. З нововведень проти інших частин з’явились такі штуки як бонуси, які можна використовувати під час гонки (тому я б назвав їх скіли, але ок не буду суперечити Black BOX’y). В чому їхня особливість? Ну один з бонусів ви всі знаєте точно це НІТРО прискорювач. В режимі гонки доступний цікавий бонус: магніт. Він притягує прості машини в противниа, тим самим тормозячи його рух. Але захиститись від такого можна за допомогою іншого бонуса “Щит”. Є ще бонус перезарядки всіх інших бонусів, бонус тарану, рогатки і інші, але про них ви дізнаєтесь самотужки, коли завантажите гру, яка до того всього БЕЗКОШТОВНА.

І що найбільше мене вразило - то це те що карта НУ ПРОСТО НЕРЕАЛЬНО ЗНАЙОМА. Так як я і думав - в грі злито 2 карти: з Carbon’y та Most Wanted’a і це мене порадувало. Загалом порадувала мене і не напрягаюча графіка. Машини можна тюнінгувати, купувати і бла бла бла. Але чи не єдиний мінус - те що в грі багато чого треба купувати за реальні гроші, а якщо є щось за реальні гроші то це означає що в грі вже не буде так просто безкоштовникам.
В загальному грою я задоволений, оскільки грав на своєму рулі і мені приємно знову відчути було себе на вулицях Рокпорту тільки на цей раз з живими гравцями.
ДУЖЕ великим мінусом є те, що вчора сервер заввис (і не знаю чи часто в них таке), на мому акаунті пропали машини а грошей на нову найдешевшу навіть не було, довелось видалити акаунт, хотів створити новий але вже не міг (((
І на прикінці хочу сказати, що ні - це не огляд гри і нічого такого. Просто перші враження від гри. А огляд здається десь був на головній сторінці PlayUa.

Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису