Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Anonim19
Anonim19
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Неділя, 13 травня 2012 в Статті

Цікавинки: Онлайн-ігри - це корисно!

 

Від ігор купа проблем: і ожиріння, і скандали з дружиною, і голова болить. Але якщо вже так вийшло, що ви граєте, навчіться отримувати від цього користь.

Згідно з останніми дослідженнями, онлайн-ігри перестають бути справою школярів-двієчників. Все частіше на просторах World of Warcraft, Lineage 2 і «Дофуса» можна зустріти людей, які самі заробляють на життя. Вони вважають, що ціна місячної підписки, рівна вартості трьох пляшок пива, нікого ще не розорила, а у відповідь на наші жарти тільки посміхаються в густі вуса. Вони успішні в роботі, у них купа друзів, їх люблять жінки і поважає особистий перукар. Так навіщо вони грають?

Щоб вивчити мову

Незважаючи на те, що багато в школі вивчали іноземну мову, єдина фраза, що осідає у більшості в пам'яті - май-нейм-із-Вася. Найбільш просунуті можуть ще додати: хау-ду-ю-ду. Проблеми з англійським обіцяють виправити мовні курси, які мало того, що коштують ціле багатство, так ще й вимагають зубрити звідси і до обіду. Питається, навіщо так мучитися? Онлайн-ігри стануть вашим особистим інститутом іноземних мов: дешево, сердито і стільки, скільки ви самі готові це терпіти. Так, на перших порах буде туго, квести доведеться робити зі словником, а в чаті вам напевно не раз запропонують delete account and kill yourself. Але через пару років життя на американському сервері ви зможете цитувати Шекспіра. І не тільки його. Уявіть, є ж ще корейські, китайські, французькі, німецькі і навіть албанські онлайн-ігри!

Щоб познайомитися

Другу половинку люди шукають по-різному. Одні вважають за краще клуби знайомств, інші ходять до бібліотек, треті на дискотеки. Онлайн-ігри - спосіб трохи краще деяких, благо в інших MMORPG дівчат більше, ніж ви бачили за усе своє життя. Розпізнати ці ігри просто: якщо замість нормального персонажа на екрані завантаження ви бачите щось няшне в нудотно-рожевій кофтинці, яке вміє танцювати двадцять варіантів латино, - це те, що потрібно. Сміливо пірнайте в гру. З вами тут же захоче познайомитися полсервера, тому що в таких іграх мужиків вдень з вогнем не знайдеш. Ви все ще збираєтеся на дискотеку, де у вас буде як мінімум пара сотень конкурентів?

Ось вона, безсумнівна і зрима користь онлайн-ігор. Одруженим дивитися заборонено

Щоб навчитися всякому

Кілька років тому в якості експерименту на пейнтбольному майданчику зробили дві команди. Одна складалася з суворих пейнтболістів, які навіть у ліжку не випускають рушницю. Інша - з прогеймерів Counter-Strike. І що б ви думали? Ігромани наваляти пейнтболістам, не моргнувши оком. Це доводить, що отримані в онлайн-іграх здібності можна успішно застосовувати в реальному житті. Ви лідер клану і собаку з'їли на політиці Lineage 2? Можете сміливо балотуватися в депутати. Літали на титані в EVE Online? Впораєтеся і з управлінням реального СУ-27, це ж нікчемна справа.

Щоб розбагатіти

«У мене ростуть роки, буде і сімнадцять. Де працювати мені тоді, чим займатися? »Коли Володимир Маяковський писав ці рядки, всі діти поголовно мріяли бути льотчиками і капітанами далекого плавання. Тепер всі хочуть заробляти, не піднімаючи зад з крісла і не відволікаючись від улюбленої гри. У наше століття нанотехнологій це нескладно влаштувати. Якщо ви бог арен і геній PvP, з вами будуть щасливі укласти контракт і оплачувати поїздки на чемпіонати. Пройшли часи, коли зірки прогеймінга голодували. Ось в League of Legends, наприклад, не так давно розіграли п'ять мільйонів доларів. Слабо заробити таку суму на вашій поточній роботі?

Щоб не хворіти

Вулиця і місця скупчення людей - справжній розсадник болячок. Рукостискання обернеться для вас сотнею тисяч нових мікробів, поїздка по ескалатору - в мільйон, а якщо, проходячи повз мусорки, ви нагнеться зав'язати шнурок - пора складати заповіт. В ізольованому домашньому приміщенні шанс підхопити будь-яку погань зменшується в рази. Крім того, вам не страшні терористи і аварії.

Щоб потрапити в телевізор, мало бути в міру угодованим чоловіком в самому розквіті років. Треба зрушити на іграх!

Щоб заощадити

У грошей є одна дуже погана властивість - скільки не заробляй, все одно закінчуються. Сходив у кіно, посидів у Макдональдсі, прокатився на таксі - і немає половини стипендії. Купив Тімберленд і новий планшетник - і немає півзарплати. Замовив Audi A5 - потрапив на п'ять років у кабалу банку. Як заощадити? Так легко - почніть грати в онлайн-ігри. На що можна витрачати гроші, коли стирчиш цілу добу за комп'ютером? Мішок цукру, ящик картоплі, три палки ковбаси. Вистачає на місяць.

Щоб бути першим!

Високі технології розвиваються стрімко. Ще вчора iPad здавався восьмим чудом світу, а сьогодні це вже застарілий мотлох. Онлайн-ігри теж еволюціонують дуже спритно. Дивись, не пройде і 50 років, як усі люди на планеті переберуться у віртуальні світи. А що? Ні турбот, ні клопоту, і виглядаєш кожен день, як фотомодель. А якщо все одно все там опинимося, чого зволікати? Підете в онлайн зараз, можна буде гордо сказати нащадкам - «Я стояв біля витоків!»

Якщо ви дали почитати цю статтю дружині, і вона продовжує пиляти вас за вчорашній рейд до 3 ранку, пригрозіть, що з сьогоднішнього дня будете проводити вечори не за комп'ютером, а за гаражами. З друзями і пивом. А у вихідні заплануєте НЕ чотиригодинний похід за нової бронею, а дводенну поїздку на рибалку. Іноді це єдиний спосіб пояснити коханій жінці, що онлайн-ігри - це все-таки дуже корисно.

URL зворотнього посилання для цього запису