Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: UaLT
UaLT
Граймо ігри українською! Це круто!
Користувач не на сайті
на Субота, 12 травня 2012 в Статті

Будні UaLT. Євро 2012, будівництво і знову бастіон.

Привіт! З тобою знову UaLT! І ми продовжуємо розповідь про наші насичені будні.
Тож зараз ти прочитаєш таке...

Ти чув про Євро 2012? Ні, не про те Євро, що відбудеться через місяць і прижене в Україну натовпи фанатів та, сподіваємося, купи грошей. Ми про комп'ютерну гру FIFA 12 - UEFA Euro 2012, розроблену, не повіриш, компанією EA.

Реліз гри відбувся 24 квітня, а кілька днів тому наш перекладач, істинний angry bird, на ім'я Vasua95 розпочав переклад цієї гри. І йому потрібна допомога. Так, саме допомога. Ти ж хочеш пограти у футбол українцями у FIFA 12 українською і виграти Євро ще до його початку? Звичайно хочеш, ми знаємо. Тому, якщо маєш час і натхнення, зв'яжися із Васильком, він усе тобі розкаже.

Ти любиш будувати? Грав у Майнкрафт? Тоді гра Bau-Simulator 2012 саме для тебе :D

Сьогодні (наразі не наш, але ймовірно це швидко виправиться) перекладач під псевдонімом varkroman повідомив про переклад цього цікавенного симулятора, а також запевнив, що переклав 40% тексту. Про дату завершення перекладу поки що мовчить, але, сподіваємося, вона не дуже далека.

Про гру Bastion мовлено вже дуже багато. Просто мегабагато.

Так, так, ми знаємо, що буквально кілька днів тому повідомили про переклад цієї геніальної гри. Але просто неможливо втриматися, щоб не сказати наступне. Наші перекладачі з таким запалом взялися до роботи, що врахувавши цей запал, нам довелося змінити дату виходу перекладу! А точніше поставити її більше ніж на місяць раніше! А саме на 12.07.2012.
Ось такі прегарні новини. Чекай з нетерпінням. Нам, як бачиш, самим не терпиться.

Залишайся з нами. Ми маємо, чим тебе потішити :)

URL зворотнього посилання для цього запису