Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Anonim19
Anonim19
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Середа, 18 квітня 2012 в Статті

10 симптомів онлайн-залежності


Ви стали не в міру замислені? Перестали цікавитися протилежною статтю? Розтовстіли на 50 кг? Швидше за все, у вас онлайн-залежність. Терміново вивчайте симптоми.

 

Кажуть, перший крок до лікування залежності - визнати, що вона у вас є. Простіше сказати, ніж зробити! І взагалі, для початку непогано б знати симптоми. Ігрова онлайн-залежність - вид зовсім новий, можна сказати, невивчений. Якщо десь побачите себе - пора бити тривогу.

Симптом № 1

Весь час в грі

Ви проводите за іграшками занадто багато часу. Ви так, звичайно, не вважаєте, але про це постійно твердять батьки, друзі та колишні однокласники. Сказав би і домашній папуга, але два місяці тому він здох від голоду. Насправді, якщо порахувати, скільки всього ви робите поза комп'ютером, виходить дуже солідна цифра. Чотири години сну на добу, 10 хвилин на туалет і 15 хвилин на перекус кожні 12:00, а ще ж треба викидати сміття і хоч зрідка митися. А цей героїчний похід в магазин два місяці тому! Через нього в рідній гільдії досі сміються над вами і обзивають казуалом. Прикро, чорт забирай.

Симптом № 2

Перший на сервері бог онлайну

Поруч з ім'ям вашого персонажа написано щось на кшталт «Бог онлайну», а може бути, «Підкорювач всього» або, на худий кінець, «Перший на сервері». Цей напис наповнює вас щастям всякий раз, як ви її бачите. Заради неї, звичайно, довелося піти на жертви, але не так вже вони були значні. Кинути роботу, яка відволікала. Порвати з дівчиною, яка пиляла. Витратити три роки життя на гринд. Воно того варте. Правда. «Бог онлайну»! Від одного вигляду цього напису відступає мерзенна весняна депресія і зайві 50 кг перестають бути тягарем.

Симптом № 3

Дівчата - потім

Провести вечір в грі або з красивою дівчиною? На це питання ви завжди відповідаєте єдино можливим способом. Які такі дівчата? Від них одні проблеми і неприємності, і ніякої користі. З них не падають епічні артефакти, вони не вміють гострити шмаття, їм невідомі ази торгівлі на аукціоні. Знайомі вас не розуміють. Їм вічно по п'ять разів доводиться повторювати: «Ні, я не можу прийти на мальчишник зі стриптизерками. У мене рейд »,« Ні, не поїду на дачу пити пиво і смажити шашлики. Треба докачати алхімію »,« Не записуйте мене в групповушку з близнючками-чемпіонками світу з фігурного катання. Я майже нафарміл на гладіаторський сет! »

Симптом № 4

Розлука - це пекло

Субота, вечір. Ви сидите, граєте в рідненьку MMOшечку, і раптом трапляється страшне: пропадає зв'язок. Або, упаси господь, вирубується світло. У всьому будинку. Коли включать - невідомо, що робити - незрозуміло. Проходить 5 виснажливих секунд, 10, 15, 20 ... На вулиці така гарна погода! Весна, дівчатка в коротких спідничках ... Але ви думаєте про інше. У мозку крутиться тільки одна страшна думка: а що, якщо це на всі вихідні! Проходить дві хвилини. Ваші нерви не витримують, ви хапаєте телефон. Ви готові дзвонити кому завгодно - провайдеру, електрикам, батькам, президенту світу - і обіцяти що завгодно: виправити двійку з малювання, кинути палити, помиритися з молодшою ​​сестрою, прийняти хрещення, підмести підлогу ... Насправді ви нічого цього так і не зробите. Наступні 8:00 ви проведете, дивлячись в екран і без зупинки, натиснувши F5.

Якщо ви - мама завзятого ММОшера, майте на увазі: перед тим, як видалити його аккаунт, дайте синові кінську дозу заспокійливого.

Симптом № 5

Я не товстий! Я ширококостий

Людський організм - дивна штука. Ви щодня намотуєте немислимі відстані від холодильника до комп'ютера, від комп'ютера до туалету, піднімаєте тяжкості: батон, ковбасу, ножик. Але відображення в дзеркалі з кожним місяцем додає у вазі. З'являється пузо, якого раніше не було, і мерзенне подвійне підборіддя. Крісло жалісно скрипить і прогинається при кожному контакті з дупою. Не допомагає навіть скорочення щоденного раціону з десяти бутербродів до дев'яти. На щастя, персонаж в грі залишається красенем. Інакше навіть не знаю, що б ви робили.

Симптом № 6

Новий рік в онлайні

Свята - це здорово. Новий рік, Різдво, Хеллоуїн, перше квітня - як їх можна не любити? Всякий раз, до всіх можливих свят розробники вашої улюбленої гри підкидають вам подарунки. Тут і еліксири, що дають прискорене прокачування. І унікальні їздові тваринки, яких можна отримати, просидівши в грі всього пару тижнів. А сніжки? А ялинки? А букетики? А печиво з прогнозами? Коротше, ви щиро не розумієте цих ідіотів, які мерзнуть на площі біля новорічної ялинки, з ризиком для пальців запускають феєрверки і співають п'яні пісні під вашим балконом. Як це все взагалі може комусь подобатися?

Симптом № 7

Зміна пріоритетів

Ви можете без запинки розповісти біографію Тралла, назвати ціни на руду в будь-якому регіоні EVE Online і знаєте поіменно лідерів найсильніших кланів в Lineage 2. Однак з питаннями на кшталт «Ну, хто у нас нині президент Росії?» Або хоча б «Місяць який зараз взагалі?» - До вас краще не підходити. Якщо їх задасть ваша мама, або дружина, або інші такі ж смутно знайомі люди, то ви ввічливо відповісте їм, знайшовши відповідь у Google. Іноді в ігровому чаті до вас долітають обривки свіжих новин з паралельної реальності - тієї, що видно через кватирку. Але з вашої голови вони вивітрюються швидше, ніж з вікна чату.

Симптом № 8

Кругом гра

Ви стали трішки неуважні. Про чайник, поставлений на вогонь, згадуєте через 5:00, коли з кухні поповзуть клуби диму, в двері відчайдушно забарабанили сусіди, а на балкон, розбивши скло, вдерся злий пожежник. Це, звичайно, крайній випадок. Зазвичай ви просто йдете викинути сміття і раптово виявляєте, що сидите на кухні, - пакет зі сміттям все ще в руках, але кудись пропали ключі від квартири. У короткі хвилини скромної вечері або відвідування туалету ви продовжуєте жити грою. А уві сні вас часто мучать кошмари. Три напівголих дівиці оточують вас і повідомляють, що вкрали ваш аккаунт і не віддадуть, поки ви не займетеся з ними лютим, розпусним, нестримним сексом. Ви тут же з криком прокидаєтеся в холодному поту.

Симптом № 9

Нова мова

Ви вивчили нову мову. Вона класна і прикольна. Щоб розсмішити старих ігрових товаришів, досить сказати пару слів в три літери завдовжки. Зворотний бік медалі в тому, що вас перестали розуміти домашні. Могли б хоча б посміхнутися, коли після звістки про смерть бабусі улюбленого актора ви запитали, який з нього був Лут. З новачками у вашій улюбленій грі простіше, хоча теж бувають проблеми. Вони не завжди розуміють ваші мудрі поради на кшталт такого: «Два расових харда, ріпку і чемодан в лоу, капреч з сіткою в мед, дві пульси з трактором і дронлінком в хай. Можна біми замість пульсів, але хамерхеди тільки Т2 ». До речі, якщо ви граєте в EVE Online, візьміть на замітку.

Симптом № 10

Захочу - кину!

Фраза «Якщо захочу, завтра ж кину» давно стала вашим девізом. Водночас вона захищає від всяких шкідливих і непотрібних думок, що давно потрібно щось змінювати. Вона приємно зігріває баченнями про те, як ви записалися в качалку, познайомилися з крутою дівчиною, знайшли класну роботу і з'їздили в кругосвітній круїз. Все це буде, обов'язково буде! Завтра. А сьогодні треба качнути репутацію з кланом крижаних тролів, добити 85 рівень десятому альту і виконати всі дейлики. На наступний день кличуть у рейд, відмовитися не можна: може випасти правий чобіт променистої броні. Через день - на арену: треба перевірити, на скільки одиниць піднявся ДПС в новому чоботі.

Загалом, через 50 років, коли ви будете лежати біля монітора, останніми вашими словами буде «Завтра ... я зможу ... ». Добре, якщо ви все-таки встигли зробити собі не тільки десять альтів, але хоча б одну дитину. Він закриє ваші очі і навіть, можливо, буде приходити до вас на могилку. Ймовірно, він піде по ваших стопах і сам стане справжнім ММО-задротом. Будете пишатися ним, з того світу ... Або, може бути, все-таки дозріли щось поміняти?

P.S. З вами був Anonim19, доброго вам дня.

URL зворотнього посилання для цього запису