Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: ldionis
ldionis
With no one wearing their real faceIt`s a witheout of emotionAnd I`ve only got m
Користувач не на сайті
на Вівторок, 17 квітня 2012 в Інше

A.N.T.I.S.T.A.L.K.E.R

Ось на таке наткнувся коли шукав якісь відео зі С.Т.А.Л.К.Е.Р'у.Як на мене, то досить пристойні короткометражки.В кожній з них показується виконання якимось певним сталкером місії.Раджу подивитися всім так як досить нормально зняту(нічим не гірше від дорогих фільмів).Все знімалося виключно з ентузіазму і коштів команди яка це знімала.

А ось короткий опис 6 серій з 7:

1 місія

Сталкер на прізвисько Шрам отримує завдання добути артефакт "Північний олень" з покинутого будинку, контрольованого бійцями "Боргу".

2 місія

Бандит на прізвисько Шакал викрадає у свого ватажка його КПК з важливими відомостями та пропонує

його на продаж. Покупець знаходиться, але Шакали треба пройти через 2 телепорта, щоб передати товар.

3 місія

Сталкер по кличці Спец отримує замовлення на супровід загону федералів по Зоні до будівлі, де бійці "Свободи" тримають заручника, якого треба звільнити і провести всіх назад.

4 місія

Шрам отримує завдання проникнути в охоронювану лабораторію і викрасти вірус "Клон-13" здатний знищувати все живе і одночасно з цим створювати клони живих істот, що знаходяться в зоні небезпеки.

5 місія

Сталкер "Укурок" пішов в ліс за артефактом "Ялинка", який приносить прибуток у переддень Нового року. Біля артефакту його зустрів Чорний сталкер. Нетривала розмова на мечах Укурку не принсла радості життя.

6 місія

Шрам рятується від переслідуючої його зграї зомбі. Відбитися йому допомагає загін сталкерів, що проходив повз, командир яких кличе Шрама на завдання - захопити відомого негідника, професора Маріарті. Шрам погоджується і йде із загоном ...


1 серія

2 серія

3 серія


4 серія

5 серія

6 серія


7 серія

With no one wearing their real face
It`s a witheout of emotion
And I`ve only got my brittle bones to break the fall
URL зворотнього посилання для цього запису