Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: pad0n
pad0n
http://youtube.com/pad0n
Користувач не на сайті
на Вівторок, 17 квітня 2012 в Трейлери

"Завтра" настало - дебютний трейлер Dishonored

Як я і загалом думав - Бесезда готують трейлер до Dishonored. Як я писав раніше, Bethesda вчора кинула загадковий блоґ з одним скріншотом та словом ЗАВТРА. І сьогодні виклали цей трейлер. Отже чутки про Фолаут 4 і інше одразу ж, нажаль, розвіялись.. чи то може на щастя?! Приємного перегляду.

Нова гра буде містити цікаву атмосферу стімпанку змішану з імператорськими віками. Головний герой Корво - колишній охоронець імператриці, звинувачений в її вбивстві. Він прагне помститися зрадникам та їх ватажку, що став регентом після смерті монарха. Основні дії гри відбуватимуться в Дануолле, столиці імперії. Геймплей у першу чергу спирається на скритне проходження, а також на використання різних пристроїв і навколишнього середовища для знешкодження супротивників. Згідно з Game Informer, всіх ворогів (у тому числі босів) можна буде нейтралізувати, не вбиваючи їх. У число зброї входять мечі, кинджали, мушкети і пістолети. Головний герой володіє магічними здібностями, наприклад, можливістю тимчасово заморожувати супротивників або контролювати тіла невеликих тварин.

Схоже , що беседка майструє свого асасина тільки в новому сетінгу. Та думаю, що від асасина тут залишиться не так багато. Скоріше всього це буде навіть краще, бо все нове завжди добре.

Перекладений текст з Youtube:

Безчестний спіймає вас, як надприродній асасин, якого рухає тільки одне - помста. Ви один із найкращих та перевірених охоронців улюбленої імператриці. На вас вішають її вбивство , ви стаєте відомим вбивцею, відомим тільки по тривожній масці, яка стала вашою візитною карткою.У період невизначеності, коли місто охоплене чумою, влада посягає на нові страшні технології. Темні сили змовились, щоб подарувати вам можливості, яких немає у звичайної людини.

В Dishonored ви зможете творчо "прибрати" ваші цілі за допомоги гнучкої бойової системи, комбінування надприродніх здібностей, зброї та гаджетів, які є у вашому розпорядженні. Пробігати повз ворогів під покривом темряви або безжалісно нападати на них зі зброєю. Кінцівка кожної місії залежить тільки від ваших рішень.

Даний блоґ підготували сумісно pad0n та madmax

Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису