Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: madmax
madmax
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на П'ятниця, 27 квітня 2012 в Ігрові новини

Battlefiled 3: Close Quarters - новий трейлер + оновлення до гри

EA опублікувала новий трейлер доповнення до Battlefileld 3 під назвою Close Quarters. В ролику представлена нова, раніше невідома карта Donya Fortress (Дуня ?). До того ж DICE не полінувалися опублікувати купу нової інформації та пару скріншотів про новісіньке доповнення.

.Отож сам трейлер:

В тематичному доповненні Battlefiield 3: Close Quarters гравців чекають відчайдушні командні бої в замкненому просторі без техніки - один з популярних видів сутичок в Battlefield 3. Доповнення Close Quarters представляє покращену систему руйнування, нові способи гри і, розуміється унікальне озброєння , в тому числі карабін ACW-R, снайперська гвинтівка L86LSW і пістолет-кулемет M5KHD- система руйнувань Battlefiled 3: Close Quarters дозволить буквально нашпигувати кулями  будь що. Рознести на куски можливо буквально все- від мебелі до штукатурки. Гравцям належить побачити, як світ руйнується навкруги них, а його уламки застеляють підлоги будівлі. Замкнутий простір і вертикальний геймплей дозволяє приготувати суперникам не мало неприємних сурпризів.Ключові особливості Battlefiled 3: Close Quarters:

  • беріть участь в спекотних  сутичках без застосування техніки на 4 нових картах.
  • оцініть HD-систему руйнувань, яке дозволяє перетворити оточення в руїни.
  • Виконайте 10 нових завдань і отримайте 5 унікальних медальйонів.
  • Використовуйте 10 нових видів, які можливо отримати і використовувати в оригінальній грі, в тому числі:

Штурмова гвинтівка AUG.

Штурмова гвинтівка SCAR.

Карабін AVW-R

Карабін MTAR-21

Снайперська гвинтівка M417

Снайперська гвинтівка M417

Снайперська гвинтівка JNG-90.

Кулемет L87LSW

Кулемет LSAT,

Пістолет-дробовик M5K

Дробовик SPAS-12

Доповнення вийде в червні 2012 року. Власники PS3 можуть радіти, на цю консоль доповнення вийде раніше на 1 тиждень.Лякає тільки одне речення в Battlelog: "Кількість гравців 2-16"
До того ж в Battlelog з'явився доступний для скачування новий патч вагою в 40 мегабайт .правда поки невідомо, що він додає чи змінює.
Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису