Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: merecive
merecive
http://playua.in.ua/social/groups/viewgroup/4 - Гурт "Україна та українці&q
Користувач не на сайті
на Субота, 28 січня 2012 в Ігрові новини

Counter- Strike 1.6 Zombi- Mod ( Враження) ( День перший, відкриття)

Привіт! Якщо хто не звуть, мене звуть Андрій! Я більш - менш активний блогер сайту PlayUa.in.ua. Нещодавно, а саме сьогодні ( 28.01.12) розпочав свою роботу зомбі- сервер( тобто сервер тільки із зомбі)  порталу "справжнього ґейммерського духу". Тут я опишу свої враження від гри на ньому. "Читати повністю..."

Отже, вже зараз на ваших екранах мої враження.

Почнемо, мабуть, із теми ліцінзії. Особисто я був заядлим задротом гравцем в КС. Як і всі гравці минулих, цих та майбутніх часів, які хоч раз запускали ярлик із грою. Так от, я та мої друзі, всі ми грали на піратках. І тільки- но, на теперішній час в 1- го мого друга є ліцензія. Це обумовлено тим, що Valve, хоч і не заохочує активно купувати ліцензійні копії, але і не утискає піратів. Ліцензія існує для декількох причин:

• Якщо в тебе ліцензія, то тобі, одразу попереджаю, заборонено використовувати чіти. А якщо ти не втримався від спокуси скористатися ними, маючи ліцуху, то Бан акаунту тобі гарантований. + це є своєрідним індикатором читерства на ,майже, всіх серверах. Всі так думають, із -за вище перерахованих причинах.

• Стім. Стім дуже корисна і зручна програма і вона буде корисна для гри в КС. + легко відповідати на повідомлення в ньогму ( Стімі).


Ну, а в цілому я- пірат.

Далі, будемо говорити про якість роботи сервера та насиченість інвертарю та іншого хламу.

Ну-с, почнемо з якості роботи сервера. Все на високому рівні. Бачитно, що не пошкодували сил часу і трохи.....бабла... на гарного спеціаліста, по створенню серверів. Сервер має 24 слоти для гравців і цитуючи Адідаса "...але адміни усі з плейуа будуть", що викоренить можливість найму усіляких дебілів неосвічених у справі адміністрації серверів людей.

Але в мене є проблема, яку поки що ми з Адідасом не вирішили. Схоже, що в мене одного присутня така фігня. Зацінуйте:


Саме такі два вікна в мене відчиняються при кожному першому заході на сервер.

Не зважаючи на вище вказану проблему, все супер. Працює швидко, мабуть мій провайдер не халтурить. Хвилини зо- дві в вас займе завантаження всіх додаткових файлів і все. Насоджуйтеся грою.

Гра має декілька режимів, які відрізняються собою, майже нічим. Тільки в одному, зомбі всіх або вбиває, або помирає, або всіх заражає вірусом ( чи чим ще *_*), або ж таки знову помре.

На полі бою можна легко зустріти, чи то у вигляді зомбі, чи то у вигляді спецназу, або терору, усіх членів команди ПлейЮа: snovyda, adidas2008ua, siska_13 і т.д. Також я вже зустрів одного активного користувача сайту, під ніком BatReg.

А щодо наповнення, то в грі присутні ще декілька видів зброї, які вже вам надано роздивлятися і описувати, а не мені. Все що можу сказати, що вже не раз побачив і почув пилу, автоматичну, до речі.

Існує з десяток типів зомбі, які за своїми характеристиками мало чим відрізняються один від одного, а тільки мають одну єдину фішку, яка відрізняє їх від інших. Всі вони мають різні текстури, які мають цікавий вигляд.

Ще декілька слів скажу про українізацію гри, яка присутня в збірці( Читайте P.S). Перекладено і озвучено на середньому рівні. Варто ще трохи допрацювати і буде Бомба.

Підсумовуючи все вищевказане, я ще не розумію, чому ви ще не граєте на ньому?

P.S: Завантажити українську збірку Counter- Strike 1.6

P.S.S: Ip сервера : 91.210.250.14:27027

URL зворотнього посилання для цього запису