Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: KROK
KROK
Розпочав створення гри,усім хто цікавиться або хоче допомогти у ЛС
Користувач не на сайті
на Понеділок, 16 квітня 2012 в Прев`ю

Crysis 3

Тільки що, рівно о 16:00 по Москві студія Crytek зняла ембарго і офіційно анонсувала свій новий проект: Crysis 3. «Ігроманія» стала єдиним російським виданням, запрошеним на закритий показ гри у Франкфурті-на-Майні.Докладний репортаж про поїздку читайте в травневому випуску журналу, а поки ми раді представити вам перші скріншоти і факти про прийдешнє блокбастері.

Щоб захиститися, людство спорудило кілька величезних куполів, ось тільки всередині них через якусь містичну енергію різна зелень пре краще, ніж нашпиговані хімікатами липневі кавуни. Рослинність поступово відвойовує позиції у залишків людства: ліани обвивають хмарочоси, дерева проростають прямо крізь будівлі, їх коріння потихеньку руйнують залізобетон.

Головним актором в цьому зеленому театрі стане ... ні за що не відгадаєте хто. Законне місце в нанокостюм займе Пророк, він же Prophet.

Той факт, що він пустив собі кулю в скроню в Crysis 2, анітрохи не заважає йому зайняти провідну роль у продовженні історії.

Нас чекає щось середнє між нудною «пісочницею» до горизонту, як в Crysis зразка 2007 року, і досить лінійним Нью-Йорком з торішньої гри.

«Ми збираємося розповісти персональну історію головного героя, а також інших персонажів, знайомих по колишніх ігор серії. Ці люди перестануть бути просто військовими болванчиками, вони дійсно будуть розвиватися, рости над собою; ми приділяємо цьому величезну увагу », - розповідає Ян Лехнер.

Реліз проекту відбудеться навесні 2013 на РС, Xbox 360 і PS3.

Теги: Crysis 3
Розпочав створення гри,усім хто цікавиться або хоче допомогти у ЛС
URL зворотнього посилання для цього запису