Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Anonim19
Anonim19
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Середа, 15 лютого 2012 в Ігрові новини

Darksiders 2: точна дата релізу, бонуси за попереднім замовленням

Реліз Darksiders 2, як і було обіцяно в кінці минулого року, відбудеться влітку. THQ уточнила дату виходу екшену Darksiders 2. Видавці повідомили, що європейська версія гри надійде в продаж на PC, Xbox 360 і PlayStation 3 29 червня. Американці отримають новинку трохи раніше - 26 числа.

Події Darksiders 2 будуть розвиватися паралельно з сюжетом першої частини, але на цей раз головним героєм буде персонаж, що втілює Смерть. Гра стане масштабнішою попередниці, з'являться нові супротивники, а також просунуті системи апгрейда зброї та обладунків.


Також, як доповнення до анонсу, видавець оголосив список регіональних бонусів за попереднім замовленням. Якщо ви живете в США, ваш вибір обмежиться трьома ритейлерами. Усім тим, хто оформить покупку в магазині Gamestop, THQ подарує The Death Rides Pack. До складу доповнення увійдуть кілька сайд-квестів в Maker's Realm і Dead Plains, покликаних продовжити проходження гри як мінімум на 2:00. В ході виконання бонусних місій гравцеві потрібно допомогти якісь давній Конструкції, битися з Безкровним, а також знайти втрачений скарб Карна. І тим самим заробити додаткові очки досвіду і отримати унікальні предмети екіпіровки.

Тим, хто придбає Darksiders 2 в магазинах торгової мережі BestBuy, дістанеться The Angel of Death Pack, де розміститься ексклюзивний комплект екіпіровки, представлений «ангельською» бронею і двома вдосконаленими косами. Крім того, супутник Смерті, ворона на прізвисько Даст (Пил), отримає власні візуальні ефекти. У Amazon же бонус ще скромніший. За оформлення попереднього замовлення користувачі отримають Deadly Despair Pack , тобто більш швидкого коня.

З приводу Європи. Ірландський Gamestop, так само як і британські GAME і GameStation, нагородять своїх клієнтів The Death Rides Pack. Amazon UK візьме приклад свого північноамериканського колеги і також запропонує покупцям оновленого скакуна. Що стосується нашого з вами регіону, швидше за все, тут все буде залежати від «особистих переваг» кожного окремо взятого продавця. Так чи інакше, через два-три тижні після релізу гри всі три бонусні завантажуванні контенти з'являться у вільному продажі. Принаймні, саме це зазвичай і буває.

Нагадаємо, Darksiders 2 створюється відразу в чотирьох версіях - для персональних комп'ютерів і консолей PlayStation 3, Xbox 360 і Nintendo Wii U.


URL зворотнього посилання для цього запису