Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: bonk boy_
bonk boy_
Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей і переходь на цвяхи! Забий
Користувач не на сайті
на П'ятниця, 06 січня 2012 в Інше

кращі безкоштовні ігри

В реальному житті до нас мало коли приходить дівчинка з дивним ім'ям Халява, але не даром кажуть що в інтернеті дівчат навалом, одні без одного ока, з крюком замість руки та ще й смердить ромом, на них ми навіть дивитись не будемо, а от на сексуальних, красивих, завжди усміхнених але скромних ми ще й як подивимось

 

Як всі вже розуміли, ми говоримо про Демки і Фрішки і ось мій рейтинг:

Найкращий шутер

1.Team Fortress 2 - якість перевірена часом. Спочатку ця гра була модом до quake. Потім ця модифікація почала набирати оберти, і улюбленцем народу, а тому і у Valve звернули на неї увагу. Як наслідок у 2007 році вийшла Team Fortress 2, і до цьго часу живе та щотижнево оновлюється.

2.Друге місце займає ще неіснуюча забавка Counter-Strike: Global Offensive, яка обійцяє найближчим часом відкрити свій бета-тест. Тільки уявіть вже прославлена Counter-Strike тільки з покращеною графікою та кращим озброєнням. Це мрія, а мрії мають звичку збуваютися.

3.Третє місце поділяють нині популярні клони другого місця - Cross Fire та Point Blank. Про них нічого не скажу, бо нічого не знаю.

Найкрща інді-гра

1.Alien Swarm - гра у сталі шутер від третього лиця з купою зброї, різних шпигунських штучок і коопчиком на чотири особи.

2.Друге місце посідає (крики, овації, оплески) Narbacular Drop не буду нічого про неї казати щоб не зіпсувати вражень......Ну добре скажу на базі цієї гри зробили Portal, правда це й так всі знають, але не всі знають що портал команда робила поспіхом і взяла всі текстури та моделі із розробленого, але незастосованого, для half life/",-*та це вже я відійшов від теми тому далі.

3.audio-surf - чув що свого часу по скачуванням воно перегнало і counter strike, і team fortress 2, і взагалі все, але часи минули і це вже забута легенда тому третє місце.

Найкраща головоломка

1.Без сумніву Portal, хоч і демо версія, але навіть вона здатна перевернути ваше сприйняття головоломок як жанру.

2.Пограв демку qube заслуговує на друге місце.

краща стратегія

1.Iron Grip -сам не грав, але думаю що мікс із войнушки, стратегії, онлайна та ще й приправлений сюжетом про майбутнє є достойною грою.

2.Rise of Immortals -стиль а-ля-Діабло.

Найкраща онлайн- гра:

1.а)APB Reloaded-просто класна гра, але ще сира

б)DC universe online-в цю гру вкладено багато праці та зусиль, тому вона й важить десь 10 гігабайт, але скачати варто.

с)Spiral Knights-виглядає як примітивна гра, але затягує

2.Champions Online-щось дуже схоже на DC universe online.

3.Global Agenda-не грав, незнаю.

Але найкращо MMORPG від першої особи це дуже відома гра "Life"  від команди "God and Angels", гра хоч і до неподобства проста (та й сюжет моли б кращий зробити) але число гравців (більше 7000000000 осіб) вражає, отож всіх запрошую вийти на сервер "Вулиця" і погуляти по ньому 2-3 години ( і звертайте увагу на графіку, ЯКА ДЕТАЛІЗАЦІЯ!!)

P.S.:Обирав найкращі, тому небагато.

Теги: free
Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей і переходь на цвяхи! Забий
URL зворотнього посилання для цього запису