Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Alex Hofter
Alex Hofter
Інколи хочеться, щоб у житті були збереження так само, як у відеоіграх :)
Користувач не на сайті
на Вівторок, 03 січня 2012 в Огляди

Mafia: The City of Lost Heaven

Довго думаючи вийде в мене чи ні, я вирішив зробити огляд гри з надзвичайно захоплюючим сюжетом, який пронизує гравця до самої його душі. Ця гра - Mafia: The City of Lost Heaven

В цю гру я поринув "з головою". Від неї неможливо відірватись. Граючи її, ти розумієш, що ти потрапив не тільки в світ гри, ти поринув в реальний бойовик 30-40-х років минулого століття. Ти розумієш, що будь-який твій необережний крок може стати останнім для тебе ж самого. І спрацьовує інстинкт самозбереження: "...або ти його, або він тебе". Зараз я підтверджу свої слова.

 

Сюжет

Як було сказано вище - сюжет в грі просто приголомшливий. І все починається з того, що ми граємо за простого таксиста-невдаху, який нічого не зміг добитися в своєму житті. Він таксист. І як на зло (чи на радість, інакше не зав'язався сюжет гри і не було б просто ніякого смислу грати) ми опиняємся не в тому місті і не в той час. Нас зустрічають двоє мафіозі, які розбили свою машину при втечі від інших бандитів - їхніх конкурентів. Ми змушені під дулом пістолета сісти за "баранку" і поїхати "куди очі бачать". Далі спойлерити не хочеться. В подальшому прогресі наш герой буде робити вибір, вбивати людину чи ні, чи потрібно зробити крадіжку чи ні... Ой... Взагалі заговорився я щось. Я хочу думати, що я розказав про сюжет все можливе, що може розкрити і зацікавити вас пограти у цю гру.

Графіка і можливості рушія

Перш ніж я розповім про графіку, дайте відповідь на питання: "Що можна чекати від графіки гри, виготовленої у 2002 році?" Я вважаю, що на даний час (а пройшло вже майже 10 років від початку продаж) графіка здається застарілою, фізика людей, машин, дерев, можна сказати взагалі відсутня. Проте, я можу сказати, що в гру пограти потрібно. Адже все виглядає не настільки жахливо, навіть після виходу таких ігор як Battlefield 3 та Uncharted 3. На моєму старенькому компіку, який на диво працює ідосі (доречі зараз за ним я якраз і пишу даний огляд) вона працювала на рекомендованих вимогах.

Висновок

Отож люди, якщо вас цікавить Америка, Сицілійська мафія, жінки та дорогий алкоголь, вам неодмінно потрібно пройти цю гру. Мафія чекає на вас.

Не забувайте поставити оцінку. буду дуже вдячний :)

блоґ виставлений Мала Тур'я, Івано-Франківська область, Україна, 77551 Оглянути розгорнуту мапу
Теги: Sicilia, USA, PC, alkohol, Mafia
Інколи хочеться, щоб у житті були збереження так само, як у відеоіграх :)
URL зворотнього посилання для цього запису