Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: merecive
merecive
http://playua.in.ua/social/groups/viewgroup/4 - Гурт "Україна та українці&q
Користувач не на сайті
на П'ятниця, 03 лютого 2012 в Статті

PlayUa.in.ua : [Need Update]

Всім привіт! Сьогодні, зайшовши на ПлейЮа, я побачив, що тепер нові коментарі відображуються зверху, а не , як було, знизу. В цьому блозі ми поговоримо з нашою редакцією на тему, всім потрібних, апдейтів.

Отже, для початку, обговоримо нововведення, щодо коментарів. Побачивши у сьогоднішніх блогах новий порядок коментарів, я зрадів. Чому? Розберемося!

Ну, по- перше, це набагато збільшить кількість відповідей на коментарі. Оскільки раніше коментарі знаходилися на 10-20 сторінках коментарів ( така кількість коментарів збирається тільки при стрімах), то тепер, буде легше знайти або потрібний, або цікавий коментар. Здається, що це все, деталі брати не будемо, а просто зазначимо, що приріст коментарів буде сто відсотковий!

А тепер перейдемо до апдейтів, які за потрібністю, повинні бути додані на портал:

• Місце для блогів. А конкретно, треба виділити колонку на головній сторінці, аби туди потрапляла виділена кількість ( за думкою редакції) блогів, які або за думкою редакції, або за кількістю зірок, кращих блогів. Тоді збільшиться кількість переглядів насправді крутих блогів, а не лише тих, які на сторінці блогів знаходяться зверху.

• Перероблення сторінки "Блоги". Я вважаю дуже незручною конструкцію сторінки блогів. Чому? Тому що все побудовано на тому, який блог опублікується останнім, той і буде найбільш прочитаним, а всі інші труди будуть занедбані. Звичайно, якщо його не викинуть на головну, але і там блоги під тиском ПлейНювсів, новин, інших блогів, безперестанно йдуть вниз. Я особисто не веб- дизайнер, але вважаю доречним встановлення такого виду, або самі придумайте більш зручний і функціональний:

• Групи. Редакції треба вирішити : треба вони , чи ні. Бо є велика проблема пофізгізму до них. Раніше, коли ввели групи та блоги, популярність обох зросла. Але з часом, блоги почали набирати своїх авторів і свою аудиторію, в той час, як групи гинуть від нудьги. За місяць в гурті не додасться жодного повідомлення, а якщо є і то від автора ( я не раз намагався розбадьорити свої гурти, але марно). Кількість людей не збільшується. І буде доречним гурти закрити і всі ресурси, які працювали  на гурти, перекинути на реконструкцію блогів, благо вони квітнуть і розквітають.

• Спільноти. Особисто я, дуже активний користувач ПлейЮа і не вбачаю ніякої над цінної користі у спільнотах. Профілі є показними активності, потрібності користувача, тому їх я не чіпатиму, а гурти та додавання відео користувачів це марна трата ресурсів порталу.

На цьому, здається, все. Дякую за увагу! Скоро можливі апдейти блогу, в зв'язку того, чи знайду я ще непотрібні речі, або речі, які потребують оновлення.

А тепер не забувайте оцінювати блог і ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАРІ. Це буде корисно і редакції і користувачам порталу.

P.S: PlayUa, зніміть ви вже з головної новорічну тему.

URL зворотнього посилання для цього запису