Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: KROK
KROK
Відчуйте біль, побачите біль, прийміть біль, пізнайте біль! Не пізнавши справжнь
Користувач не на сайті
на Четвер, 01 березня 2012 в Огляди

Top Five Games

Сьогодні перше березня перший день весни. Та й у мене свято мій День народження. Але незважаючи на це сьогодні топ ігор.

Граючи у комп’ютерні ігри у нас під час гри з’являються  друзі,вороги. Але ми забули про тих хто проходить з нами від початку до кінця вони допомагають нам вижити,робити правосуддя. Як ви зрозуміли я говорю про зброю. Майже у кожної зброї є своя історія,деяка дуже цікава а інша нас не сильно буде заворожувати. Тааааакккк кому не подобається палити з двох стволів на право і на ліво,з яким звуком воно зносить голови цих невдах які попали під наші кулі. Ці відчуття знайомі нам від багатьох ігор  тому і зброї різної ми теж багато заєм. Але є така зброя яка чимось відрізняється від інших. Вона сподобалась нам з першого хед-шота.Тому сьогодні ми поговоримо про зброю у відео іграх.

кому не подобається такий розклад?

5 Devil may cry Ebony&Ivory

Чорний та Білий як їх прозвали у народі.Власника очікували не просто два пістолети,ці пістолети жили своїм життям у них були свої характери і якщо власник не мав сили ними володіти вони володіли власником.Пістолети були особливі ще тим що у них ніколи не кінчались патрони і вам залишалось лише нажимати на курки.

4 Quake 2 BFG

Big Fucking Gun - оцих три слова говорять за себе. Кров, шматки тіла,крики ось це все що будете бачити і чути після вистрілу з BFG.

3 RE:4 PRL Плазма

20 метровий монстер? Немає проблем. Завалити динозавра? Да це просто. З цією пушкою ви зможете вибити дурь  з любого. Також нею можна робити собі дороги через будинки або воєнні бази. Вам не буде проблемою перебити роту солдат з цією зброєю.

2 Gears of War Lancer Saw

Одна з кращих  зброй як дальнього так і ближнього бою. Власник міг з дальніх відстаней міг непоганим вогнем накрити своїх ворогів,але якщо вони підходили на рівень ближнього бою їх очікувало лише безплатна лоботомія. Цепна пила яка була на цій гвинтівці розривала їхні грудні клітини на шматки для стейків.

1 Нalf life 2 gravity gun

Усім нам хотілось рано чи пізно мати таку зброю. Ви спитаєте чому так? З першого погляду не сильно цікава з вигляду але це лише на перший погляд. Вона дає вам змогу піднімати різні предмети(майже як телекінез) і якщо воно має добру вагу то ним можна швирнути у ворога і хай він своїм лобом відчує наскільки воно тверде. З нею ми могли не лише убивати наших ворогів а ще й розгадувати різні цікаві головоломки. Тому я думаю що ця зброя заслуговую першого місця але моя думка нікому не важлива тому ви можете ось цього не читати)

Усім дякую. Очікуйте нових блоґів .

Теги: KROK, Top five games
Відчуйте біль, побачите біль, прийміть біль, пізнайте біль! Не пізнавши справжньої болі, не можливо оцінити світ
URL зворотнього посилання для цього запису