Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: pad0n
pad0n
http://youtube.com/pad0n
Користувач не на сайті
на Середа, 04 квітня 2012 в Технології

Xbox 720 вже скоро на прилавках найближчих кіосків :)

Порядковий номер «720» в назві консолі наступного покоління в лінійці Xbox нарешті позбувся лапок. якщо вірити розробникам, в числі яких Lionhead, Bethesda і багато інші великі студії, Xbox 720 надійде в продаж у період різдвяних свят 2013-го року. Тобто вслід за «урізаною» версією Xbox 360 під назвою Xbox Lite.

З датою, здається, розібралися. Тому переходимо до головного. Згідно з наданою джерелами інформації, як носій Xbox 720 використовує диски формату Blu-ray. Таким чином, розробники спростували слух щодо того, що в новій консолі відсутній оптичний привід. Йдемо далі. Один з інформаторів порівняв Xbox 720 з «двома персональними комп'ютерами під однією кришкою». А все тому, що в новинці задіяні відразу дві відеокарти виробництва AMD, еквівалентні Radeon HD 7000 Series, але без використання технологій CrossFire. Графічні чіпи Xbox 720 спроектовані таким чином, щоб бути незалежними один від одного. Іншими словами, «вони малюють лінії одного і того ж об'єкта паралельно, але при цьому працюють самостійно». Недавні чутки про PlayStation 4, кодова назва якої звучить як Orbis, стверджують, що Sony теж використовує графічні чіпи AMD.
Що стосується процесора, він буде або чотирьохядерним, або шестиядерних. Одне ядро ​​відповідає за вбудований в консоль motion-контролер Kinect, а другий - за операційну систему. Також стало відомо, що для гри на Xbox 720 вам знадобиться постійне з'єднання з мережею Інтернет. Як стверджують розробники, це зроблено для того, щоб знизити рівень піратства на новій платформі.

Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису