From Dungeons to Stars - Квитки на шару!

From Dungeons to Stars - Квитки на шару!

10 трав. 2012
by PlayUA category Конкурси - Дійсні конкурси

Ганебно для усієї ґеймерської спільноти України закінчився конкурс "Музогляд", який PlayUA проводив спільно із Cantabile Orchestra. Із прикрістю змушені визнати, що культурний рівень ґеймерів України на дуже низенькому щаблі, адже із понад 100 000 громади ймовірних активних гравців нашої чудової країни, потрапити на концерт захотіли лише... двоє!

Першим свій огляд саундтреку гри надіслав Олександр Фомічов. Під його пильний погляд потрапили композиції із знаменитого Batman Arkham City. Другий, хто проявив свій доволі високий культурний рівень, - це Роман Береговий, який оглядав музику і переробки музичних творів із таких ігор, як Skyrim та Bastion. Обидва отримують у подарунок по два квитки на концерт музики із ігор.

Усім іншим ганьба! Не такими мають бути українські ґеймери. Проте у всіх вас, о ліниві і байдужі, є ще шанс реабілітуватися, просто придбайте квиток на концерт та насолодіться чудовою музикою у виконанні професійного симфонічного оркестру. Повірте, ваш особистий індекс порядності і людяності після концерту зросте на кілька позицій. Давай, підводь дупу і вирушай на зустріч із прекрасним.

Нагадаємо, що Cantabile Orchestra - єдиний в Україні та СНД оркестр, що наживо виконує музику із відеоігор. Концерт під назвою From Dungeons to Stars, який відбудеться 26 травня у Львові - подія далеко не пересічна і трапляється лише раз на кілька років, то потрапити на нього - обов'язок кожного ґеймера, який поважає себе.

Детальніше про концерт можна прочитати тут: http://playua.in.ua/news/other/2008-from-dungeons-to-stars-

А про оркестр довідайся за цим посиланням: http://playua.in.ua/news/intervju/2052--cantabile-orchestra

 


Музогляд 003

І останній огляд цього конкурсу знову від Романа Берегового. Із цього тексту ти довідаєшся, якою є музика у Bastion'і.

"На сьогоднішній день є небагато ігор, що можуть порадувати хорошим саундтреком. Та все ж вони є. Це і Скайрим, і Портал 2, і Бастіон. Ось про нього і поговоримо."

Читати далі...

 

Музогляд 002

Ось такий переможний огляд від Романа Берегового. Пан Береговий вирішив розповісти про музику немаловідомого Skyrim'у.

"The Еldel Skrols V: Skyrim – це гра, яка заполонила серця мільйонів геймерів у всьому світі не тільки геймплеєм і сюжетом, а й чудовим музичним супроводом. За короткий час Скайрим здобув шалену популярність. Його саундтрек дивує своїм розмаїттям. То він тихий і спокійний, то бурхливий і стрімкий, неначе гірський потік. Його звучання навіює тягу до пригод та епічних звершень, до доблесті і відваги. Тож не дивно, що незабаром після виходу Скайриму в світ чисельні фанати та прихильники, які були знайомі з музичними інструментами, почали на різні лади виконувати та переробляти свої улюблені мотиви з гри. В окремих ентузіастів вийшло доволі таки непогано. Тож далі мова йтиме про деяких з них."

Читати далі...

 

Музогляд 001

Розпочинає наш музичний марафон оглядач на ймення Alexander Fomichov зі своїм прискіпливим текстом про музику із Batman Arkham City.

“Аркхам переїхав” - ці слова згадуєш, запускаючи гру. Так, Аркхам переїхав — але його атмосфера залишилась. Тяжка, гнітюча, вона насичена таємницею та очікуванням чогось. А де таємниці — там і Бетмен. Спокій рідного міста під загрозою, і він повинен втручитися. Як мало він знав щодо того що насправді відбувалось в Аркхем Сіті... Але скоро йому доведеться пізнати на власному досвіді, що масштаб змов, що плетуться тут перевищував всі його очікування, а також що тут “ніхто не є недоторканим”.

Читати далі...